Το νέο SUV με αυτόματο κιβώτιο και 163 ίππους – Η τιμή του στην Ελλάδα

Νέο SUV στην ελληνική αγορά και πάμε να δούμε πόσο κοστίζει η κάθε του έκδοση! Προσφέρεται ως χειροκίνητο, αυτόματο, αλλά και ως τετρακίνητο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
KGM Tivoli

To KGM Tivoli είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και ο επίσημος εισαγωγέας γνωστοποίησε τις τιμές του. Προσφέρεται σε πληθώρα εκδόσεων που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες. Πάμε να τις δούμε πιο αναλυτικά, ξεκινώντας από αυτές που συνοδεύονται από αυτόματο κιβώτιο.

Δείτε επίσης: Το best seller της Honda στην Ελλάδα ανανεώθηκε – Υβριδικό SUV που “καίει” 5,4 λτ./100 χλμ.

Αυτόματο με 163 ίππους
Πριν πάμε στην βασική έκδοση, αξίζει να δώσουμε έμφαση σε αυτήν με το αυτόματο κιβώτιο. Όσοι αναζητούν αυτόματο SUV μπορούν να επιλέξουν την έκδοση του Tivoli που συνοδεύεται από τον 1.5 GDI Turbo κινητήρα βενζίνης που αποδίδει 163 ίππους. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 22.990 ευρώ. Αναμφισβήτητα, αυτή η έκδοση αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον στην Ελλάδα.


KGM

Κάτω από 20.000 ευρώ η βασική έκδοση
Στη βάση της γκάμας του KGM Tivoli συναντάμε κινητήρα 1.5 GDI Turbo που αποδίδει 135 ίππους. Ο συγκεκριμένος κινητήρας διατίθεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και η τιμή του ξεκινά από τα 19.990 ευρώ. Ασφαλώς από τη γκάμα δεν απουσιάζουν και οι τετρακίνητες επιλογές, αποκλειστικά με τον ισχυρό κινητήρα των 163 ίππων. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή ξεκινά από τα 23.490 ευρώ για το χειροκίνητο Tivoli και από τα 25.990 ευρώ για το αυτόματο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. έχει ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με την KGM. Πρόκειται για μία κορεάτικη εταιρεία που σχεδιάζει, εξελίσσει, παράγει και διαθέτει στην παγκόσμια αγορά μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του συγκεκριμένου μοντέλου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.