Renault Twingo E-Tech Electric – Πόσο θα κοστίζει, πότε βγαίνει στην παραγωγή

Φέροντας όλα εκείνα τα σχεδιαστικά στοιχεία που παραπέμπουν στο αυθεντικό, η νέα γενιά του Renault Twingo E-Tech Electric θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση του Παρισιού.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Twingo E-Tech Electric 2024

Το Σαλόνι του Παρισιού επέλεξε η Renault για να την πρώτη δημόσια εμφάνιση της ολοκαίνουργιας γενιάς Twingo με το εμβληματικό μικρό της γαλλικής εταιρείας να έχει αποκαλυφθεί για πρώτη φορά διαδικτυακά τον Νοέμβριο του 2023.

Διαβάστε επίσης: Το “εμβληματικό” μοντέλο που μείωσε τις εκπομπές ρύπων έως και 90% – Πού θα παρουσιαστεί

Η Renault έκανε μια μικρή επανάσταση στην κατηγορία όταν το 1992 παρουσίασε το Twingo: με την άριστη εκμετάλλευση των εσωτερικών του χώρων και τα ζωηρά του χρώματα το πρώτο Twingo αποτέλεσε το τέλειο παράδειγμα του τί εννοεί η Renault με τον όρο “αυτοκίνητα για να ζεις”.


Το Twingo E-Tech electric που θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο ξεχωρίζει χάρη στη μινιμαλιστική σιλουέτα του και τις σχεδιαστικές αναφορές στο αυθεντικό μοντέλο που είναι διάχυτες σε όλο το χαρακτηριστικό σχήμα του με τα φωτιστικά σώματα και τους “αεραγωγούς” στο μικρό καπό να είναι και εκείνα που τραβούν πρώτα την προσοχή. Το ενός όγκου αμάξωμά του περιλαμβάνει μια σταθερή γυάλινη οροφή που πλημμυρίζει με φυσικό φως το ευρύχωρο εσωτερικό.

Διαβάστε επίσης: Το Renault 4 E-Tech αποκαλύπτεται – Οι πρώτες φωτογραφίες

Και η σχεδίαση του πίσω μέρους παραπέμπει αισθητικά σε εκείνο του πρώτου Twingo, ενώ το μαύρο χείλος γύρω από το πίσω τζάμι προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά. Παράλληλα, τα γράμματα Twingo στο κέντρο της πίσω πόρτας συμβάλλουν στη δημιουργία μίας ευχάριστης και παιχνιδιάρικης εικόνας, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι χειρολαβές στις δύο εμπρός πόρτες, επίσης μια αναφορά στο πρώτο Twingo -τώρα διαθέτουν και ένα φωτιζόμενο περίγραμμα.

Το πρωτότυπο Twingo E-Tech electric είναι το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του μικρού γαλλικού μοντέλου που ξεκίνησε πριν από 30 και πλέον χρόνια και το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο κοινό το 2026. Εξελίχθηκε από την Ampere με στόχο να προσφέρει μια αρχική τιμή κάτω από τα 20.000 ευρώ που το κάνει έτσι προσιτό στο κοινό της κατηγορίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.