Η δημοφιλέστερη κατηγορία στην Ελλάδα – 1 στα 3 νέα αυτοκίνητα ανήκει σε αυτή

Ανακοινώθηκαν οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων για το 9μηνο του 2024! Δείτε την αγαπημένη κατηγορία των Ελλήνων που έχει μερίδιο αγοράς 30,9%...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota

Ο ΣΕΑΑ δημοσίευσε τα στοιχεία που αφορούν στις ταξινομήσεις των νέων μοντέλων στη Ελλάδα για τον Σεπτέμβριο. Συνεπώς πλέον έχουμε πλήρη εικόνα για το 9μηνο του 2024 και ενδιαφέρον έχει να δούμε τι συμβαίνει σε επίπεδο κατηγοριών. Πάμε να δούμε την κατηγορία που δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Οι τρεις αυτοκινητοβιομηχανίες που μπήκαν στο Top 10 των εταιρειών παγκοσμίως

Πιο συγκεκριμένα, το διάστημα από την αρχή του έτους μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο, η κατηγορία των B-SUV “σκαρφάλωσε” σε μερίδιο αγοράς στο εντυπωσιακό 30,9%. Αυτό σημαίνει πως περίπου ένα στα τρία νέα αυτοκίνητα που ταξινομούνται στην Ελλάδα είναι B-SUV.


Στη δεύτερη θέση συναντάμε την B-Segment, γνωστή και ως κατηγορία των supermini, η οποία στο ίδιο διάστημα έχει πετύχει μερίδιο 24,6%, καταγράφοντας μία μείωση κατά 2,7% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα πέρυσι. Η τριάδα των δημοφιλέστερων κατηγοριών ολοκληρώνεται με τα μεγαλύτερα C-SUV, τα οποία πέτυχαν μερίδιο 18,8%.

Παραμένουν σε αύξηση οι ταξινομήσεις
Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας μήνας όπου καταγράφηκε μείωση κατά 15,2% στην αγορά των νέων αυτοκινήτων. Ωστόσο, το διάστημα από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο εξακολουθεί να είναι θετικό. Πιο συγκεκριμένα, στο 9μηνο του 2024 σημειώθηκαν 108.039 ταξινομήσεις, όταν στο ίδιο διάστημα του 2023 ο αριθμός τους ήταν 104.510.

Πηγή: seaa.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.