Το μοντέλο της Renault που αναβίωσε – Ρετρό στοιχεία και έμφαση στην πρακτικότητα

Το νέο μοντέλο της γαλλικής εταιρείας αποκαλύφθηκε στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι. Δείτε τις πρώτες επίσημες εικόνες του Renault 4 E-TECH...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault 4 E-Tech

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του νέου Renault 5, η γαλλική εταιρεία προχωρά και στην “αναβίωση” ενός ακόμα ονόματος από το παρελθόν. Ο λόγος για το Renault 4 E-TECH, το νέο ηλεκτρικό μοντέλο που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Παρισιού. Πάμε να γνωρίσουμε το SUV πιο αναλυτικά και να δούμε τις πρώτες επίσημες εικόνες.

Δείτε επίσης: Δύο νέα SUV της Opel στην Ελλάδα – Ποιο υβριδικό ξεκινά από τα 22.900 ευρώ

Το νέο μοντέλο είναι μεγαλύτερο από το Renault 5, με το μήκος του αγγίζει τα 4,14 μέτρα. Πρόκειται δηλαδή για ένα μοντέλο που εισέρχεται στην B-SUV κατηγορία και “δανείζεται” πολλά εξαρτήματα από το Renault 5 (68% λέει η γαλλική εταιρεία). Εξωτερικά βλέπουμε ρετρό στοιχεία, όπως για παράδειγμα τα φωτιστικά σώματα, αλλά και crossover αισθητική που επιτυγχάνεται με την ύπαρξη πλαστικών επενδύσεων και με αυξημένη απόσταση από το έδαφος (+1,4 εκατ. μεγαλύτερη από του Captur). Το νέο Renault 4 E-Tech έρχεται με ένα νέο χρώμα που ονομάζεται Hauts-de-France Green και αποτίει φόρο στο μπλε της δεκαετίας του ’60. Ασφαλώς, υπάρχουν και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης μέσω διχρωμίας.


Περνώντας στο εσωτερικό, το ψηφιακό περιβάλλον αποτελείται από κεντρική οθόνη 10 ιντσών που βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό και φέρει το σύστημα OpenR Link. Το τελευταίο ενσωματώνει και χάρτες της Google. Πέρα από τα σύγχρονα στοιχεία, το Renault 4 δίνει έμφαση και στην πρακτικότητα με 420 λτ. για τις αποσκευές, αλλά και λεγόμενο “flat-folding” κάθισμα συνοδηγού, που διπλώνει και δημιουργεί επιπλέον χώρο.

Δύο εκδόσεις
Το νέο Renault 4 θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με την βασική έκδοση να αποδίδει 120 ίππους και 225 Nm. Ακολουθεί μία πιο ισχυρή με 150 ίππους και 245 Nm ροπής. Την τροφοδοσία αναλαμβάνει μία μπαταρία χωρητικότητας 40 kWh στην πρώτη περίπτωση και μία 52 kWh στην δεύτερη. Όσο για την φόρτιση, με DC φορτιστή ισχύος 100 kW αρκούν 30 λεπτά για πλήρωση από 15 έως 80%. Η δε αυτονομία του νέου Renault 4 φτάνει μέχρι τα 300 χλμ. στη μικρότερη μπαταρία και μέχρι τα 400 χλμ. με την πιο μεγάλη. Το νέο Renault 4 E-Tech αναμένεται να κάνει το εμπορικό ντεμπούτο του στην ευρωπαϊκή αγορά στα μέσα του 2025.

To Renault 4 τότε..
Το Renault 4 ήταν το κατ’ εξοχήν ευρύχωρο και πολυχρηστικό αυτοκίνητο των Γάλλων για οδήγηση στην πόλη τις καθημερινές, αλλά και για τις εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ήταν ένα αυτοκίνητο ιδανικό για την εποχή του, που ταίριαζε σε μια διαρκώς εξελισσόμενη κοινωνία. Η επιτυχία του ήταν ακαριαία: έγινε το αυτοκίνητο που επέλεξαν οι οδηγοί σε περισσότερες από 100 χώρες, ενώ η παραγωγή του Renault 4 ξεπέρασε συνολικά τα 8 εκατομμύρια αυτοκίνητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.