Κυψέλη: Χτύπησε 17 οχήματα και “εξαφανίστηκε” – Σημείωμα από την ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν οι ιδιοκτήτες

Οδηγός μπήκε σε στενό στην Κυψέλη και προκάλεσε ζημιές σε 17 αυτοκίνητα! Δείτε τι έγραφε το σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ. που βρήκαν οι ιδιοκτήτες στο παρμπρίζ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κυψέλη

Άσχημα ξεκίνησε η μέρα για 17 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους σε στενό δρόμο που βρίσκεται στην Κυψέλη. Αιτία ήταν το πέρασμα από το σημείο ενός οδηγού που προκάλεσε σημαντικές φθορές στα αυτοκίνητά τους. Ευτυχώς το τέλος ήταν… σχετικά αίσιο!

Δείτε επίσης: Τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή Ναυπλίου – Video από τη στιγμή της σύγκρουσης

Πιο αναλυτικά, το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Καρπάθου το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (περίπου στις 23.30). Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, περνώντας από τον συγκεκριμένο στενό, προκάλεσε υλικές ζημιές σε συνολικά 17 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε μήκος 100 μέτρων και αποχώρησε σαν να μη συνέβη τίποτα.


Μερικοί από τους ιδιοκτήτες ενημέρωσαν τις Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και δήλωσε πως είναι ο υπεύθυνος για τις φθορές που προκλήθηκαν. Ενημέρωσε την ασφαλιστική του εταιρεία και στη συνέχεια αποχώρησε.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. άφησε σημείωμα επάνω σε όλα τα αυτοκίνητα ενημερώνοντας τους ιδιοκτήτες ότι “οι υλικές ζημιές έχουν καταγραφεί από την Τροχαίο Αθηνών”.

Πηγή: skai.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.