Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του TractioN, στις 07/04 (+video)

Είστε έτοιμοι για το νέο επεισόδιο της εκπομπής, που θα προβληθεί την Κυριακή 7 Απριλίου στις 14:15 από τη συχνότητα του Star Channel; Για να μπείτε στο κλίμα, δείτε το trailer...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο κεντρικό θέμα του νέου επεισοδίου, ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται έναν καλεσμένο με διαφορετικό καλλιτεχνικό βλέμμα. Ο πασίγνωστος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός θέλησε να φωτογραφίσει ένα διαφορετικό “μοντέλο” και ο Κώστας, του σύστησε το ολοκαίνουργιο Peugeot 508 GT. Ο λόγος για ένα μεγάλο sedan με σαφείς σχεδιαστικές επιρροές από coupe μοντέλα, που διαθέτει κορυφαία τεχνολογία. Το Peugeot 508 GT εξοπλίζεται με έναν κινητήρα που αποδίδει 225 ίππους!

Ακόμη στο TractioN:

  • Ο Θωμάς και ο Μάνος παρουσιάζουν το νέο Kia Ceed GT. Ένα οικογενειακό με GT χαρακτήρα και ισχύ 204 ίππων, ή αν προτιμάτε, ένα GT με ισχύ 204 ίππων που έχει διαστάσεις και άνεση οικογενειακού αυτοκινήτου.
  • O Μάνος και ο Θανάσης μας συστήνουν το Honda HR-V, ένα από τα πιο διάσημα SUV, που προσφέρεται με κινητήρα βενζίνης 1,5 i-VTEC που αποδίδει 130 ίππους.
  • Ο Θανάσης παρουσιάζει την Ducati Multistrada 1260 Enduro. Ο λόγος για μια μοτοσικλέτα με κινητήρα V2 Testastretta χωρητικότητας 1260 κ.εκ., που διαθέτει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, μέχρι και το -σπάνιο για μοτοσικλέτες- “Hill Assist”.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]