Η μάρκα αυτοκινήτου με τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων

O JATO έδωσε στη δημοσιότητα μελέτη σχετικά με τις εκπομπές ρύπων των αυτοκινήτων αλλά και τα πρόστιμα που θα πληρώσουν οι εταιρείες αν δεν αλλάξει τίποτα μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ρύποι CO2 κατασκευαστές E.E. EU 2021

Οι εταιρείες αυτοκινήτου δίνουν τον δικό τους αγώνα για τη μείωση των εκπομπών ρύπων από την γκάμα των μοντέλων τους και για αυτό το λόγο αρκετές από αυτές έχουν προσθέσει στην “οικογένειά” τους αυτοκίνητα υβριδικής τεχνολογίας, ακόμη και ηλεκτρικά.

Παρόλα αυτά, αυτό όπως φαίνεται δεν είναι αρκετό για να τις βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη του πρόστιμου, που έχει ορίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για το 2021 και έτσι αν δεν αλλάξει τίποτα μέχρι τότε, θα πρέπει να καταβληθούν πρόστιμα που το ύψος τους θα φτάνει στα 34 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά η μελέτη του JATO, επισημαίνοντας, πως αυτή την στιγμή, μόνο η Tesla (αποκλειστικά ηλεκτρικά τα μοντέλα της) και η smart είναι στην πράσινη ζώνη (λογικό αφού η γκάμα της είναι περιορισμένη και τα μικρά μοντέλα της βοηθούν στην συγκράτηση των ρύπων χαμηλά).


Πιο κάτω τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού καμίας μάρκας ο στόλος δεν έχει μέσο όρο εκπεμπόμενων ρύπων κάτω από τα 95 γραμμάρια CO2/χλμ. που είναι και το όριο που έχει θεσπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το 2021.

Και αυτή την στιγμή μιλάμε για έναν μέσο όρο που απέχει κατά 24,7 γραμμάρια CO2/χλμ. Από αυτόν που έχουν οι έντεκα κατασκευαστές με πωλήσεις άνω των 300.000 μονάδων το έτος.

Η κατάταξη των εταιρειών σύμφωνα με το μέσο όρο των εκπομπών ρύπων της γκάμας τους (από τον χαμηλότερο στον υψηλότερο).

Μόνο η Toyota μοιάζει αυτή τη στιγμή ικανή να μπορεί να σώσει τη θέση της και να γλιτώσει το πρόστιμο, καθώς βρίσκεται κοντά στον μέσο όρο που έχει θεσπιστεί για το 2021 (99,9 γραμμάρια CO2/χλμ. και πρέπει να φτάσει στα 95). Εξάλλου, είναι και από τις εταιρείες που δεν εξαρτώνται σημαντικά από την ευρωπαϊκή αγορά, στην οποία οι πωλήσεις της είναι στο 8,5% του συνόλου των παγκοσμίων πωλήσεών της.

Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε πως οι εταιρείες σκοπεύουν να προσαρμοστούν στα δεδομένα αυτά και αν θα αποφασίσουν να καταργήσουν κάποια από τα μοντέλα τους (ίσως τα πιο μεγάλα και αυτά που δεν πουλάνε καλά), προκειμένου να ρίξουν έτσι το μέσο όρο των εκπεμπόμενων ρύπων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]