Σαν Σήμερα | 25 Ιουνίου

To 1949 γεννήθηκε ο πρώην πιλότος της F1 Patrick Tambay και το 1964, γεννήθηκε ο επίσης πρώην πιλότος της F1, Johnny Herbert

Λεπτομέρειες Event

Αυτό το συμβάν εκτελείται από 25 Ιούνιος 2019 μέχρι 25 Ιούνιος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 25/06/2026

  • Ετικέτες: , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

Το 1949, γεννήθηκε στο Παρίσι ο Patrick Tambay (Πατρίκ Ταμπάι). Επαγγελματίας οδηγός αγώνων που έλαβε μέρος σε 123 GP της Formula 1 από το 1977 έως το 1986, οδηγώντας για τις Surtees, Theodore, McLaren, Ligier, Ferrari, Renault, Haas Lola. Σημείωσε 2 νίκες (Γερμανία – 1982, Σαν Μαρίνο – 1983), κατέκτησε 5 pole positions και ανέβηκε 11 φορές στο βάθρο των νικητών, ενώ καλύτερος βαθμολογικός του τερματισμός υπήρξε η 4η θέση στο Πρωτάθλημα του 1983, οδηγώντας Ferrari.

Το 1964, γεννήθηκε στο Brentwood της Αγγλίας ο Johnny Herbert (Τζόνι Χέρμπερτ), οδηγός Formula 1 που συμμετείχε στο θεσμό με 7 ομάδες (Benetton, Tyrrell, Lotus, Ligier, Sauber, Stewart, Jaguar) από το 1989 έως το 2000. Αναμφίβολα, καλύτερη χρονιά για τον Herbert ήταν το 1995, όταν είχε ενεργό ρόλο στην κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κατασκευαστών από την Benetton-Renault ως teammate του πρωταθλητή Michael Schumacher. Εκείνη τη χρονιά, o Άγγλος πιλότος κατέκτησε 3 νίκες και ολοκλήρωσε τη σεζόν 4η θέση του Πρωταθλήματος Οδηγών. Επιπλέον, το 1991 αναδείχθηκε νικητής στις 24 Ώρες του Mans ως εργοστασιακός οδηγός της Mazda, όταν μοιράστηκε ένα Mazda 787B με τους Volker Weidler (Φόλκερ Βάιντλερ) και Bernard Gachot (Μπερνάρ Γκασό).

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Goodwood fesival of Speed παρουσία BYD Grooup 2026

Στο Goodwood FoS με τη μεγαλύτερη παρουσία – Τι θα δείξει ο κινέζικος όμιλος

VW Bulli Μαλαισία-Γερμανία

Tαξίδι 20.000 χλμ. με δύο VW Bulli – Από την Ασία στην Ευρώπη. Γιατί έγινε

Ford ευρωπαϊκό πλάνο 2026

Έρχονται νέα μοντέλα από την Ford – Ποια είναι, πότε θα παρουσιαστούν