Δοκιμή VW T-Cross 1.0 TSI 115 ps (+video)

Το VW T-Cross αποτελεί το πιο μικρό SUV της γερμανικής μάρκας και ταυτόχρονα, την πιο πρόσφατη πρότασή της στην πιο καυτή κατηγορία της αγοράς

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Με το νέο T-Cross, η Volkswagen συμπλήρωσε τη γκάμα της στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς, αυτή των SUV. Η στιγμή να γνωρίσουμε από κοντά το μικρό SUV της γερμανικής μάρκας έφτασε, καθώς οδηγήσαμε την βενζινοκίνητη έκδοση του VW T-Cross 1.0 TSI, με ισχύ 115 ίππων και αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων.

To Polo… ψήλωσε!
Το μικρότερο SUV της Volkswagen, βασίζεται στη μεταβλητή πλατφόρμα MQB, στην οποία βασίζεται και το Polo. Το VW T-Cross, αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πολιτικής της VW σχετικά με τα SUV. Σε επίπεδο διαστάσεων, καλύπτει τον “χώρο” ανάμεσα στο T-ROC -από το οποίο είναι κατά 120 χιλιοστά πιο μικρό- και το Polo. Στην πράξη βρίσκεται πιο κοντά στο Polo, όντας είναι κατά 55 χιλιοστά πιο μακρύ (μήκος 4,107 μέτρα).

Η βασική διαφορά έγκειται στο ύψος, καθώς το T-Cross “βλέπει τον κόσμο” από τα 1,558 μέτρα, 138 χιλιοστά παραπάνω από το Polo. Αυτό καταδεικνύει και το target group του μοντέλου, το οποίο αποτείνεται σε ανθρώπους, οι οποίοι για πολλούς λόγους (χωροταξίας, αίσθησης, κίνησης εκτός δρόμου) θα προτιμήσουν ένα SUV από hatchback. Παράλληλα, το μεταξόνιο 2,55 μέτρων, επέτρεψε στους ανθρώπους της Volkswagen να αυξήσουν τους χώρους και στο εσωτερικό. Χαρακτηριστικά, τα εμπρός και πίσω καθίσματα βρίσκονται 597 και 652 χιλιοστά χιλιοστά πιο ψηλά από το δρόμο, αντίστοιχα. Αυτό μεταφράζεται σε αυξημένο κατά 10 χιλιοστά, ύψος, σε σύγκριση με την καμπίνα του Polo.


Σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο
Από όποια πλευρά και αν εξερευνήσει κανείς το VW T-Cross, θα διαπιστώσει πως είναι υπερσύγχρονο. Εμφανισιακά, ο σχεδιασμός αναδύει μια φρεσκάδα, την οποία αποζητά το αγοραστικό κοινό των SUV και ειδικά, των αστικών crossovers όπως το T-Cross. Η φαρδιά μάσκα, οι ράγες οροφής και τα “νεύρα” σε κάθε πλευρά του αυτοκινήτου, προδίδουν τον σπορ χαρακτήρα του. Ακόμη, σημαντικό ρόλο παίζει ο σχεδιασμός του πίσω μέρους, με την έντονη αντανακλαστική λωρίδα και πίσω φώτα τεχνολογίας LED. Το VW T-Cross διατίθεται με ζάντες 16, 17 ή 18 ιντσών και πολλές επιλογές εξατομίκευσης. Ενδεικτικά, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν από 12 χρώματα αμαξώματος.

Στο εσωτερικό, έμφαση έχει δοθεί στην άνεση και την ευρυχωρία. Η θέση των καθισμάτων είναι υπερυψωμένη, γεγονός που πιστοποιεί πως βρισκόμαστε μέσα σε ένα SUV. Η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή, προσφέροντας ιδανικό πεδίο στον οδηγό. Πέραν των διαστάσεων που προαναφέραμε, η χωρητικότητα αποσκευών του VW T-Cross κυμαίνεται μεταξύ 347 και 417 λίτρων, ανάλογα με τον τρόπο διάταξης των καθισμάτων. Μάλιστα, η μέγιστη χωρητικότητα μπορεί να φτάσει στα 1.243 λίτρα.

Στο δρόμο
Το VW T-Cross που οδηγήσαμε, διέθετε τον γνωστό 3κύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα 1.0 TSI, με ισχύ 115 ίππων και ροπή 200 Nm μεταξύ 2000-3500 στροφών. Από πλευράς επιδόσεων, η τελική ταχύτητα είναι 193 χλμ./ώρα, ενώ για την επιτάχυνση 0-100 απαιτούνται 10,2 δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις της VW, η μέση κατανάλωση είναι 4,9 λίτρα/100 χλμ. Ανάλογα με τις διαστάσεις των τροχών, η εκπομπή ρύπων κυμαίνεται μεταξύ 111 και 112 γραμμαρίων CO2/χλμ.

Η κίνηση με το VW T-Cross βρίσκεται στο υψηλό επίπεδο που μας έχει συνηθίσει η γερμανική εταιρεία. Στην έκδοση που οδηγήσαμε, το αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων, έκανε τη διαφορά. Οι αλλαγές ήταν ομαλές σε κάθε περίπτωση, με το αυτοκίνητο να διαθέτει ανά πάσα στιγμή την κατάλληλη σχέση. Είτε βρισκόμασταν στην εθνική οδό και θέλαμε να επιταχύνουμε, είτε μέσα στην πόλη, η συνεργασία κιβωτίου-κινητήρα ήταν τέτοια ώστε να μην κουράζει τον οδηγό. Παράλληλα, η οδική συμπεριφορά του VW T-Cross είναι καλή και προβλέψιμη. Οι ρυθμίσεις της ανάρτησης, σέβονται τον αστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου, προσφέροντας άνεση στους επιβάτες. Εφόσον τα χιλιόμετρα ανέβουν και βγούμε από τον αστικό ιστό, το σύστημα διεύθυνσης προσαρμόζεται αναλόγως, μεταφέροντας σωστά την πληροφόρηση από το δρόμο στο τιμόνι, η απόκριση του οποίου είναι ακριβής. Η λειτουργία των φρένων είναι αναμενόμενα καλή, χωρίς να προβληματίζει σε κανένα σημείο τον οδηγό.

Συνολικά, το VW T-Cross είναι ευκολοδήγητο, προσδίδοντας εμπιστοσύνη στον οδηγό του. Η οδική του συμπεριφορά βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, ενώ ακόμη και το με το αυτόματο κιβώτιο, η κατανάλωση βρίσκεται σε ευπρόσδεκτα χαμηλά επίπεδα!

Η έκδοση Life
Κατά τη δοκιμή μας, γνωρίσαμε το VW T-Cross στην έκδοση Life, η οποία διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, αν και εισάγεται ως βασική στην Ελλάδα. Σε αυτόν εντάσσονται ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, νέα έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών και κάμερα οπισθοπορείας. Όσον αφορά σε τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού, το αυτοκίνητο διαθέτει περιοριστή ταχύτητας, Front Assist με λειτουργία αναγνώρισης πεζών (Pedestrian Monitoring) και ποδηλάτων με αυτόνομη πέδηση (City Emergency Brake), προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist), αναγνώριση τυφλού σημείου (Blind Spot Detection), κλήση έκτακτης ανάγκης και υποβοήθηση εκκίνησης υπό κλίση (Hill Start Assist).

Η τιμή του VW T-Cross 1.0 TSI Life 115 ps με κιβώτιο DSG 7 σχέσεων, είναι 20.350 ευρώ. Το πλέον προσιτό T-Cross, με ισχύ 95 ίππων, κοστίζει 17.400 ευρώ.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του νέου VW T-Cross στο τηλεοπτικό TractioN

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]