Έρχεται… αντι-Jimny από την Jeep!

Με το Jimny να έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της Suzuki στον στίβο των πωλήσεων, η Jeep θέλει να λανσάρει το δικό της μικρό off-roader και μάλιστα σύντομα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jeep suzuki Jimny αντίπαλος

H Suzuki έκανε την έκπληξη με την παρουσίαση του Jimny. Η αγορά ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο μικρό και αυθεντικό off-roader της και έδειξε ότι υπάρχει με το παραπάνω ενδιαφέρον από το κοινό για μικρά, πρακτικά αλλά και ιδιαίτερα ικανά εκτός δρόμου μοντέλα.

Σε αυτό το μονοπάτι θέλει να βαδίσει και άλλη μια μάρκα με βαρύ όνομα στο χωμάτινο τερέν, η Jeep. Η αμερικάνικη εταιρία, σύμφωνα με την βρετανική Autoexpress αναμένεται να παρουσιάσει ένα μικρό SUV, που θα τοποθετείται από πλευράς μεγέθους κάτω από το Renegade το 2022, περίπου δηλαδή σε δύο χρόνια από τώρα.

Σε δηλώσεις του στο βρετανικό μέσο ο Marco Pigozzi, επικεφαλής του τμήματος της εταιρίας στην Ευρώπη για το Brand Marketing, ανέφερε πως το νέο μοντέλο της Jeep θα προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα πρακτικότητας στην καθημερινότητα χωρίς όμως να θυσιάζει τις εκτός δρόμου αρετές των μοντέλων της εταιρίας, για τις οποίες άλλωστε φημίζονται.


Αυτό που δεν γίνεται γνωστό από τις δηλώσεις του Pigozzi είναι αν το νέο μικρό μοντέλο της Jeep θα είναι ένα συμβατικό SUV αναφορικά με το πλαίσιό του, ή θα ακολουθήσει στα χνάρια του Jimny προσφέροντας πλαίσιο τύπου σκάλας και άκαμπτους άξονες εμπρός-πίσω αλλά και “κοντές” σχέσεις, για πραγματικά υψηλές εκτός δρόμου δυνατότητες. Στην πρώτη περίπτωση δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία του η Common Modular Platform architecture του PSΑ Group που βλέπουμε ήδη στα Peugeot 208, Opel Corsa και Citroen DS3 Crossback. Όπως και να έχει οι αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες θα αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας του.

Το μόνο που είναι σίγουρο είναι οι διαστάσεις του μελλοντικού μοντέλου της εταιρίας με το μήκος να αγγίζει τα τέσσερα μέτρα, αρκετά πάνω από τα μόλις 3,48 μ. του Jimny, χωρίς την εξωτερική ρεζέρβα. Δεν αποκλείεται επίσης να παρουσιαστεί και μια υβριδική έκδοση του ερχόμενου μοντέλου με τον Pigozzi να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Jeep έχει και αυτή τη δυνατότητα, χωρίς ωστόσο να το επιβεβαιώνει επίσημα.

Πηγή: Autoexpress

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]