O 78χρονος που έκανε το Nissan Navara σπίτι του

Η ιστορία του Richard με το δικό του Nissan Navara είναι διαφορετική από αυτή των άλλων ιδιοκτητών του Pickup της ιαπωνικής μάρκας. Δες γιατί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
nissan navara

Για πολλούς ανθρώπους, ένα αυτοκίνητο είναι απλώς μέσο μεταφοράς. Για άλλους, είναι ένας τρόπος έκφρασης του στυλ και του τρόπου ζωής τους. Για τον Richard Hoar, έναν 78χρονο φωτογράφο της άγριας φύσης , είναι το σπίτι του κυριολεκτικά, αφού εδώ και πολλές δεκαετίες, το δικό του Nissan Navara, τον συντροφεύει στο ταξίδι της ζωής του.

Δείτε εδώ το video του τηλεοπτικού TractioN για το Nissan Navara

Αυτή η 24χρονη ιστορία “συμβίωσης” του Richard με το Nissan Navara μετρά 520.000 χιλιόμετρα και φυσικά δεν έχει τέλος, αφού ο ίδιος συνεχίζει ακάθεκτος. Το ίδιο και το Navara του φυσικά!


Το Nissan Navara του Richard, είχε ήδη 54.000 χιλιόμετρα όταν το αγόρασε το 1996, ως μεταχειρισμένο. Ωστόσο, το καινούργιο αυτοκίνητο δεν ήταν το ζητούμενο για τον Richard. “Έψαχνα για ένα αυτοκίνητο που θα ήταν ένας αξιόπιστος συνεργάτης στην προσπάθειά μου να απαθανατίσω τέλειες εικόνες της άγριας φύσης. Ένα αυτοκίνητο που θα προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες μου και δεν θα με προδώσει στη μέση του πουθενά”, δήλωσε ο Richard.

Από το 1996 που αγόρασε το αυτοκίνητο έως και σήμερα, έχουν ταξιδέψει σε όλη την Αυστραλία. Μιλώντας για το αγαπημένο του Nissan Navara, ο Richard λέει: «Κάθε φορά που γυρίζω το κλειδί μου λέει “γεια σου, ξεκινάμε!”».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]