Πατάς κόρνα στο φανάρι; Θα περιμένεις στο φανάρι! (+video)

Χρησιμοποιείς την κόρνα ανούσια; Πλέον θα τιμωρείσαι με περισσότερη αναμονή. Δείτε τι σκαρφίστηκε η αστυνομία και σε ποια πόλη για να μειώσει την ηχορύπανση

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πόσες φορές έχετε δει οδηγούς να χρησιμοποιούν την κόρνα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο; Στη Βομβάη της Ινδίας φαίνεται ότι το πρόβλημα της ηχορύπανσης στους δρόμους έχει γίνει πολύ σοβαρό.

Σύμφωνα με έρευνες, η Βομβάη είναι μία από τις πόλεις του κόσμους με τα μεγαλύτερα επίπεδα ηχορύπανσης. Ασφαλώς, η κυριότερη αιτία που συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι τα κορναρίσματα σε συνθήκες κίνησης. Έτσι, η αστυνομία προσπάθησε να βρει έναν έξυπνο τρόπο για να τιμωρεί τους απείθαρχους οδηγούς.

Οι Αρχές αποφάσισαν να τοποθετήσουν σε δέκα μεγάλες διασταυρώσεις ένα σύστημα που μετράει την ένταση του ήχου και το αναγράφει σε μία οθόνη. Όταν ξεπεραστεί το όριο των 85 ντεσιμπέλ, ο χρόνος αναμονής στο φανάρι αυξάνεται κατά 90 δευτερόλεπτα. Έτσι, οι οδηγοί που χρησιμοποιούν άσκοπα την κόρνα θα είναι υπεύθυνοι τόσο για τη δική τους καθυστέρηση, όσο και των υπόλοιπων χρηστών του αυτοκινητόδρομου.


Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι το σύστημα, «φανάρι που τιμωρεί», εφαρμόστηκε για μόλις 15 λεπτά, αλλά θα επαναληφθεί και τον επόμενο μήνα. Σκοπός είναι να μειωθεί η χρήση της κόρνας. Για να γίνει όμως αυτό, η έσχατη λύση είναι να τοποθετηθούν τέτοια συστήματα σε κάθε διασταύρωση.

Το παρακάτω video δημοσιεύτηκε από την αστυνομία της Ινδίας και δείχνει τις ενδιαφέρουσες αντιδράσεις των οδηγών στη θέα του μηνύματος «Honk more, wait more», δηλαδή «Κορνάρεις περισσότερο, περιμένεις περισσότερο». Μήπως είναι μια καλή ιδέα που θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στη χώρα μας;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.