Nissan: Φρεσκάρισμα για το κορυφαίο Navara N-Guard

H κορυφαία έκδοση N-Guard του σκληροτράχηλου Nissan Navara φρεσκάρεται και αποκτά παράλληλα μια πιο εκλεπτυσμένη εικόνα, εντός και εκτός.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Navara N-Guard SV3

Το φρεσκαρισμένο Nissan Navara N-Guard αποκτά νέα στοχεία στον εξοπλισμό του που βελτιώνουν το look του, τη χρηστικότητα του αλλά και την άνεση των επιβατών.

Η πλαστική επένδυση της καρότσας πέρα από την προστασία που προσφέρει σε αυτό το σημείο απορροφά πιο αποτελεσματικά τον ήχο ενώ είναι παράλληλα και πιο ανθεκτική.

Το Navara N-Guard θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματικές επιλογές με τη νέα μπλε βαφή να έρχεται για να προστεθεί στη χρωματική παλέτα του μαύρου, γκρι και λευκού χρώματος.


Nissan Navara N-Guard SV3

Αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό με τα δερμάτινα καθίσματα να έχουν μπλε ραφές, έχει προστεθεί κρυφός φωτισμός που τονίζει τις ματ λεπτομέρειες στα πατάκια, ενώ τα γραφικά στο αμάξωμα του Navara, που διαχωρίζουν τη συγκεκριμένη έκδοση από τις άλλες, παραμένουν.

Το πρόσφατα αναθεωρημένο σύστημα πέδησης, αλλά και η ανάρτηση, παραπένουν ως είχαν, όπως και ο κινητήρας πετρελαίου με τα δύο turbo που αποδίδει 190 ίππους και 450 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με αυτόματο 7 σχέσεων.

Nissan Navara N-Guard SV3

Στην εξοπλισμό ασφάλειας της έκδοσης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και το σύστημα υποβοήθησης έκτακτης ανάγκης, το σύστημα περιμετρικής παρακολούθησης Intelligent Around View Monitor, αλλά και το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρες.

Στον τομέα του εξοπλισμού άνεσης και συνδεσιμότητας το Navara N-Guard φέρει το γνωστό σύστημα πολυμέσων NissanConnect το οποίο επωφελείται από μια βελτιωμένη έκδοση της οθόνης αφής των 8 ιντσών, ενώ προσφέρει βελτιωμένη πλοήγηση, ανανέωση λογισμικού ove-the-air και ενσωματώνει τα προτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto.

Η φρεσκαρισμένη έκδοση N-Guard θα είναι διαθέσιμη στο κοινό της Ευρώπης τον ερχόμενο Μάρτιο.

 

Nissan Navara N-Guard SV3

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]