Το SYM HD300 σε νέα δελεαστική προσφορά

Με νέα τιμή προσφοράς η ελληνική αντιπροσωπεία της SYM κάνει την απόκτηση του HD300 ακόμη πιο δελεαστική με προσφορά και για την έκδοση Top Box.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις δικύκλων

Ειδικότερα η Γκοργκόλης Α.Ε. προσφέρει το HD300 με νέα χαμηλότερη τιμή στα 3.595 ευρώ. Η ειδική προσφορά επεκτείνεται και στην έκδοση Top Box, με την εργοστασιακή βαλίτσα 40 λίτρων να προσφέρεται με μόλις 45 ευρώ επιπλέον.

Με μεγάλο τροχούς 16 ιντσών εμπρός και πίσω και έναν ισχυρό και οικονομικό κινητήρα το HD300 είναι ο ιδανικός σύντροφος στη μάχη της καθημερινότητας.

Οι διαστάσεις του είναι μαζεμένες ωστόσο οι ανέσεις που προσφέρει σε αναβάτη και συνεπιβάτη είναι υψηλού επιπέδου χάρη στη μεγάλη σέλα που φέρει αλλά και τη σωστή εργονομία της θέσης οδήγησης. Το scooter της SYM φέρει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 38 λίτρων κάτω από τη σέλα που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου αλλά και αρκετά ακόμη αντικείμενα που χρειάζεστε στην καθημερινότητα σας. Οι αποθηκευτικοί χώροι ουσιαστικά διπλασιάζονται στην έκδοση με το Top Box των 40 λίτρων και κάνουν την καθημερινότητα σας πιο εύκολη.


SYM HD300 προσφορά

Το HD300 φέρει επίσης εύχρηστο ντουλαπάκι στην ποδιά με θύρα USB 2.0 αλλά και αναδιπλούμενο γάντζο για τη μεταφορά ενός χαρτοφύλακα ή για τα καθημερινά ψώνια. Στην άνεση του αναβάτη συντελεί και η ύπαρξη πλαϊνού αλλά και κεντρικού σταντ.

Το HD300 κινείται με το γνωστό για την αξιοπιστία του, κινητήρα F4s της SYM. Είναι υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, φέρει ψεκασμό και αποδίδει 27,5 ίππους ως ένας από τους πιο ισχυρούς στην κατηγορία, ενώ σύμφωνα με την εταιρία καταναλώνει 3,46 λίτρα/100 χλμ.

Στον τομέα των φρένων τις καλές επιδόσεις του εμπρός δισκόφρενου των 288 χλστ. ενισχύει η παρουσία του σύγχρονου δικάναλου ABS της Bosch 9.1, ενώ στις αναρτήσεις τα δύο αμορτισέρ στον πίσω τροχό φέρουν και ρύθμιση για την προφόρτιση του ελατηρίου σε τέσσερις θέσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]