Η Bugatti μας παρουσιάζει τη Chiron Pur Sport των 3 εκ. ευρώ (+video)

Η Bugatti μας παρουσιάζει μία ξεχωριστή έκδοση που θα κατασκευαστεί σε μόλις 60 αντίτυπα. Γνωρίστε τη νέα Chiron Pur Sport...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Δεδομένου ότι η έκθεση της Γενεύης για φέτος ματαιώθηκε, ο CEO της Bugatti Stephan Winkelmann, μας αποκαλύπτει κάθε λεπτομέρεια της απόλυτης Chiron. Ονομάζεται Bugatti Chiron Pur Sport, θα διατεθεί σε μόλις 60 αντίτυπα και η τιμή της αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τους φόρους.

Η ειδική έκδοση διαφοροποιείται εξωτερικά, μιας και αρκετά μέρη του αμαξώματος έχουν ανασχεδιαστεί. Μερικά από αυτά είναι οι προφυλακτήρες και η αεροτομή στο πίσω μέρος. Μάλιστα, στην περίπτωση της δεύτερης έχει αφαιρεθεί ο υδραυλικός μηχανισμός ώστε να μειωθεί το βάρος. Η εξοικονόμηση της συνολικής μάζας αγγίζει τα 50 κιλά και προκύπτει τόσο από τις aero ζάντες μαγνησίου, όσο και από τα δισκόφρενα.

Σε επίπεδο μηχανικών μερών, υπάρχουν μικρές τροποποιήσεις. Ενδεικτικά, η Bugatti Chiron Pur Sport εξακολουθεί να κινείται με τον 8λιτρο quad-turbo W16. Βέβαια, η απόδοση των 1.500 ίππων έρχεται, αντί για τις 6.700, στις 6.900 σ.α.λ. Το σύστημα εξάτμισης έχει κατασκευαστεί σε 3D εκτυπωτή αποκλειστικά με χρήση τιτανίου.


Διαβάστε επίσης: Να γιατί αυτή η Bugatti είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο (+video)

Το κιβώτιο ταχυτήτων έχει ρυθμιστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε η κλιμάκωση να είναι 15% πιο κοντή. Η δυναμική συμπεριφορά διαφοροποιείται λόγω της 65% και 33% πιο σκληρής ανάρτησης στον εμπρός και πίσω άξονα αντίστοιχα. Τα ελαστικά που επιλέχθηκαν ονομάζονται Sport Cup 2 R της Michelin. Το μέγεθος τους είναι 285/30 R20 στον εμπρός άξονα και 355/25 R21 στον πίσω.

Το video γυρίστηκε στο Atelier Bugatti, στη Γαλλία. Εκτός από τον CEO της αυτοκινητοβιομηχανίας, θα δείτε τον υπεύθυνο σχεδίασης και τον διευθυντή έρευνας και ανάπτυξης της εν λόγω έκδοσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.