Toyota Land Cruiser Heritage Edition

Το Toyota Land Cruiser είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας, η οποία παρουσίασε μία νέα επετειακή έκδοση για τα 60 χρόνια του στην αγορά της Β. Αμερικής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Toyota γιορτάζει τα 60 χρόνια του Land Cruiser στην αγορά της Β. Αμερικής με μία νέα επετειακή έκδοση η οποία ονομάζεται Heritage Edition και έχει να επιδείξει μία σειρά από αλλαγές που την καθιστούν μοναδική.

Το αμάξωμα θα είναι αποκλειστικά βαμμένο σε Midnight Metallic Black ή Blizzard Pearl χρώμα, το οποίο θα συνοδεύεται από μαύρες γρίλιες και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, της BBS σε μπρονζέ χρώμα. Στις πίσω κολόνες θα υπάρχει και ειδικό vintage λογότυπο Land Cruiser, που παραπέμπει στην πρώτη γενιά του μοντέλου.


Το σαλόνι θα είναι ντυμένο με μαύρο δέρμα, ενώ το μπρονζέ χρώμα των ζαντών θα συναντάται και στις ραφές του δέρματος σε σαλόνι, τιμόνι, πάνελ θυρών και κονσόλα. Επίσης, θα εφοδιάζεται με πατάκια all weather και αντίστοιχο κάλυμμα στον χώρο αποσκευών. Η συγκεκριμένη έκδοση θα διατίθεται αποκλειστικά με δύο σειρές καθισμάτων στο εσωτερικό, προκειμένου να δοθεί έμφαση στην πρακτικότητα και στην χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ.

Το Toyota Land Cruiser Heritage Edition θα έχει κάτω από το καπό του τον 5.7 λίτρων V8 βενζινοκινητήρα των 381 ίππων, ο οποίος θα συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και full-time τετρακίνηση με Torsen κεντρικό διαφορικό με δυνατότητα κλειδώματος και υποπολλαπλασιασμό των σχέσεων. Φυσικά, ο εξοπλισμός του θα είναι πλουσιοπάροχος και θα περιλαμβάνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά στα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, αλλά και στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού κατά την κίνηση εντός αλλά και εκτός δρόμου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη έκδοση θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.200 μονάδες και θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στην αγορά των Η.Π.Α. Για αυτό το λόγο εξάλλου η ιαπωνική μάρκα έχει διαλέξει την έκθεση αυτοκινήτου του Σικάγο για να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]