Porsche Panamera, νέο ρεκόρ κατηγορίας στο Nurburgring (+video)

Η νέα Porsche Panamera δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά ήδη κατέχει τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου στην κατηγορία της στην "Πράσινη Κόλαση". Δείτε το σχετικό video...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η πίστα του Nurburgring είναι από τις πλέον απαιτητικές του πλανήτη, άλλωστε δεν ονομάζεται τυχαία «Πράσινη Κόλαση». Βέβαια, για την Porsche Panamera μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα και ως «παράδεισος», αφού το γερμανικό μοντέλο κατάφερε να πετύχει νέο ρεκόρ και να θέσει εκ νέου τον πήχη για τους υπόλοιπους.

Διαβάστε επίσης: Porsche Taycan με τους Παναγιώτη Μάντη, Παύλο Καγιαλή και Μαρία Σάκκαρη

Πίσω από το τιμόνι της νέας Porsche Panamera βρέθηκε ο οδηγός δοκιμών της εταιρείας, Lars Kern, ο οποίος κατάφερε να ολοκληρώσει έναν πλήρη γύρο 20,832 χιλιομέτρων σε χρόνο 7:29,81. Αυτή η επίδοση μεταφράζεται σε ρεκόρ πίστας για κατηγορία «executive cars» στο Nurburgring.


Μοναδικές μετατροπές που πραγματοποίησαν οι Γερμανοί σε σχέση με το μοντέλο που θα δούμε τελικά στην παραγωγή ήταν η τοποθέτηση ενός αγωνιστικού καθίσματος για τον οδηγό αλλά και ενός κλωβού, φυσικά για λόγους ασφάλειας. Σε επίπεδο ελαστικών δεν υπήρξε κάποια τροποποίηση, αφού το ρεκόρ σημειώθηκε με τα Michelin Pilot Sport Cup 2.

«Πέρα από την αυξημένη ισχύ του κινητήρα, έχουν γίνει βελτιώσεις στον έλεγχο του αμαξώματος και την ακρίβεια του τιμονιού. Ο χρόνος της νέας Panamera έναντι του 7:38,46 της πρώτης γενιάς είναι απόδειξη της αναβάθμισης που έχει γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Thomas Friemuth, Αντιπρόεδρος Παραγωγής της νέας γενιάς Porsche Panamera.

Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την έκδοση της νέας Porsche Panamera που πέτυχε το ρεκόρ δεν έδωσε η γερμανική φίρμα. Πλέον, όμως, είναι γνωστό ότι η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στις 26 Αυγούστου. Ώρα να δούμε το εντυπωσιακό «on-board» video του νέου παγκόσμιου ρεκόρ που δημοσιεύθηκε από την Porsche.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.