Z-Triton: Το ηλεκτρικό τρικυκλο “3 σε 1” που δεν φοβάται το νερό

Ένα όχημα απόδρασης διαφορετικό από τα άλλα παρουσίασε η Zeltini με το ηλεκτρικό Z-Triton να νιώθει το ίδιο άνετα μέσα αλλά και έξω από το νερό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 zeltini z-triton

Οι λάτρεις της περιπέτειας, ειδικά της… βιώσιμης, θα βρουν έναν υπέροχο σύντροφο με το Z-Triton, το αμφίβιο ηλεκτρικό τρίκυκλο που νιώθει το ίδιο άνετα στη γη αλλά και στο νερό, ενώ όταν δεν κινείται μπορεί και προσφέρει τις υπηρεσίες του ως τροχόσπιτο!

Το μήκος του Z-Triton φτάνει τα 3,6 μ., το πλάτος του είναι μόλις 1,2 μ. και το ύψος του δεν υπερβαίνει τα 1,55 μ. Επί γης κινείται από δύο μικρούς ηλεκτρικούς κινητήρες των 250 Watts, ενώ για την απρόσκοπτη κίνηση του στο νερό φροντίζει μια ηλεκτρική εξωλέμβιος. Για να μπει στο νερό βέβαια οι τροχοί και το πλαίσιο που φροντίζουν για την κίνηση του στο δρόμο “μαζεύονται”, ενώ αναπτύσσονται και δύο “σαμπρέλες” που το βοηθούν να μείνει στην επιφάνεια αλλά και να ισορροπήσει καλύτερα μέσα στο νερό.

Η Zeltini, που εδρεύει στη Λετονία, εξέλιξε το μοντέλο της ως μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και αναφέρει πως το Z-Triton μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικες με άνεση για μια διήμερη απόδραση. Στόχος της εταιρίας βιομηχανικού σχεδιασμού είναι να παράγει προϊόντα τα οποία θα είναι πάνω από όλα διασκεδαστικά για τους ιδιοκτήτες τους και την ίδια στιγμή βιώσιμα, αφήνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο το αποτύπωμα τους στο περιβάλλον.


Ανάλογα με τον εξοπλισμό του η τιμή του Z-Triton που μπορεί να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του ως kit ή ως ολοκληρωμένη κατασκευή ανέρχεται στα 7.000-9.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα τελευταία στάδια της εξέλιξής του και αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2021. Είστε έτοιμοι για μια περιπέτεια διαφορετική από τις άλλες;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.