Στην Ελλάδα το πρώτο υβριδικό Seat που μπαίνει στην πρίζα

Το πρώτο υβριδικό μοντέλο της Seat που μπαίνει στην πρίζα βρίσκεται πλέον στην χώρα μας. Δείτε ποιο είναι αυτό και πόσο κοστίζει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Για το νέο Seat Leon και τις τιμές του σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Πλέον, το μοντέλο της ισπανικής μάρκας ήρθε στην χώρα μας και σε υβριδική, plug-in έκδοση.

«Ο συνδυασμός εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικών τεχνολογιών παρέχει τον απόλυτο συνδυασμό δυναμισμού και αποτελεσματικότητας, βοηθώντας την κίνηση της μάρκας προς ένα πιο περιβαλλοντικά συνειδητό μέλλον», δήλωσε ο Δρ Werner Tietz, εκτελεστικός αντιπρόεδρος έρευνας και ανάπτυξης της SEAT. «Συνδυάζοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία κινητήρα και μπαταρίας, το SEAT Leon μπορεί να ταξιδέψει περισσότερο χρόνο σε καθαρή ηλεκτρική λειτουργία, μεγιστοποιώντας τα οφέλη και αξιοποιώντας παράλληλα την παραδοσιακή κινητήρια δύναμη όταν είναι απαραίτητο.»

Το υβριδικό plug-in της Seat συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 1.4 λίτρων 150 ιππων (110kW) TSI με ηλεκτρικό κινητήρα 115 ίππων (85kW), μπαταρία ιόντων λιθίου 13kWh για παραγωγή συνδυαστικής ισχύος 204 ίππων (150kW) και ροπής 350Nm.


Σύμφωνα με τις επίσημες τιμές κατασκευαστή, η plug-in υβριδική έκδοση παρέχει μια ηλεκτρική εμβέλεια έως και 64 χλμ. σε WLTP χρησιμοποιώντας την ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στην μπαταρία του οχήματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ταχύτητες έως 140 χλμ./ώρα. Και όταν υπάρχει η ανάγκη οδήγησης για μεγαλύτερη απόσταση, το SEAT Leon e-HYBRID προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του βενζινοκινητήρα, ώστε να φτάσει τα 800 χιλιόμετρα χωρίς ανεφοδιασμό.

Οταν η μπαταρία εξαντλείται, το σύστημα μετάδοσης κίνησης επιστρέφει σε υβριδική λειτουργία. Η μπαταρία μπορεί να συνδεθεί και να αναπληρωθεί σε μόλις 3 ώρες και 40 λεπτά χρησιμοποιώντας φορτιστή 3,6kW (Wallbox) ή λιγότερο από 6 ώρες χρησιμοποιώντας φορτιστή 2,3kW.

Το Leon e-hybrid χρησιμοποιεί αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG έξι ταχυτήτων που επωφελείται από την τεχνολογία shift-by-wire έτσι ώστε ο επιλογέας ταχυτήτων να μην συνδέεται μηχανικά στο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά να χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά σήματα για την αλλαγή.

Λόγω της ηλεκτρικής ενέργειας, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του Leon e-HYBRID
κυμαίνονται μεταξύ 25-30 γρ./χλμ. ενώ το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί μόλις μεταξύ 1,1 – 1,3 λίτρων καυσίμου για να ταξιδέψει 100 χλμ. σύμφωνα με τον επίσημο κύκλο δοκιμών WLTP, όπως ανακοινώνει η Seat.

Στην χώρα μας η τιμή του Seat Leon ξεκινά από τα 33.490 ευρώ (25.751 προ φόρων) για την έκδοση Xcellence και φτάνουν τα 32.290 ευρώ (26.674 ευρώ) για τις εκδόσεις FR Plus και Xcellence Plus.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]