Video ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στην Βουλή

Δείτε το video από το τροχαίο δυστύχημα στην Βουλή, στο οποίο έχασε την ζωή του ο 23χρονος Ιάσoνας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη πριν από λίγες ημέρες έξω από την Βουλή, έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και πλέον, έχουμε video από την στιγμή του τρακαρίσματος.

Το βίντεο ανέβασε στο διαδίκτυο ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης και δείχνει το μαύρο αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη να έχει σταματήσει επί της Βασιλίσσης Σοφίας για να στρίψει αριστερά και να μπει στη Βουλή.

Ο επερχόμενος οδηγός ταξί, του παραχωρεί προτεραιότητα, όμως ο 23χρονος Ιάσονας πέφτει με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Μετά τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του.


Από το κλειστό κύκλωμα φαίνεται πως την ώρα του τροχαίου δεν υπήρχε κάποιος τροχονόμος στο σημείο, όπως είθισται για να επιτρέπει την είσοδο στη Βουλή. Επίσης σύμφωνα με μαρτυρίες, αλλά και όπως φαίνεται από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, οι σηματοδότες ανόδου και καθόδου της Β. Σοφίας ήταν στο πράσινο.

Εμείς να τονίσουμε πως το βίντεο είναι επεξεργασμένο, με σημεία θολωμένα, προφανώς λόγω σκληρών εικόνων, ενώ ακούγεται και μια ανδρική φωνή, η οποία μεταξύ άλλων λέει: «Κανένας δικός μας δεν εμπλέκεται».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]