Το όνειρό της πραγματοποιήθηκε σε ηλικία 81 ετών

Χρειάστηκε να περάσουν 81 ολόκληρα χρόνια ώστε αυτή η κυρία να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να νιώσει την επιτάχυνση μίας Ferrari 458 Italia...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να της δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, αλλά έστω και στα 81 της αυτή η κυρία κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Ο λόγος για την Fernanda Fontana, με καταγωγή από τη Βόρεια Ιταλία, η οποία κατάφερε να απολαύσει μία βόλτα με την Ferrari 458 Italia.

Διαβάστε επίσης: Διέλυσε την Ferrari του στην ευθεία, μία μέρα μετά την αγορά της (+video)

Πρόκειται για μία πρώην ιδιοκτήτρια εστιατορίου, η οποία ονειρευόταν πάντα μία βόλτα με την αγαπημένη της Ιταλίδα. Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια των εγγονών της, τα οποία θέλησαν να της κάνουν το καλύτερο δώρο. Κάπως έτσι, την ημέρα που η κυρία Fontana γιόρταζε τα γενέθλιά της, μία κατακόκκινη Ferrari 458 Italia την περίμενε έξω από το σπίτι της.


Τα εγγόνια της έψαξαν και βρήκαν έναν πρόθυμο ιδιοκτήτη του αγαπημένου της αυτοκινήτου, ο οποίος μετά χαράς δέχθηκε να της χαρίσει μία βόλτα κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα. «Δεν ήξερα τίποτα για αυτό το δώρο, ονειρευόμουν σε όλη μου τη ζωή μία βόλτα με Ferrari και να που κάτι τέτοιο έγινε πραγματικότητα. Ακόμα σκέφτομαι τον βρυχηθμό του κινητήρα της».

Το ιταλικό supercar τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα χωρητικότητας 4.499 κ.εκ. με περιεχόμενη γωνία 90 μοιρών, ο οποίος αποδίδει 570 ίππους και 540 Nm ροπής. Κάπως έτσι, η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται μέσα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ/ώρα. Αφορμής δοθείσης, ας ταξιδέψουμε πίσω στο 2009, όταν ο Κώστας Στεφανής είχε επισκεφθεί την πίστα της Ferrari στο Fiorano, ώστε να οδηγήσει την Ferrari 458 Italia!

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.