Καύσωνας: Στους 70 βαθμούς Κελσίου η άσφαλτος στην Ομόνοια (+video)

Δείτε σε εναέριο video με χρήση θερμικής κάμερας, πως διαμορφώνεται η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα. Η άσφαλτος άγγιξε τους 70 βαθμούς κελσίου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Καύσωνας

Πτήσεις με drone πάνω από την Ακρόπολη και την πλατεία της Ομόνοιας με χρήση θερμικής κάμερας πραγματοποίησε η ομάδα “Up Stories”, την Κυριακή 1η Αυγούστου 2021. Μάλιστα σε συνεργασία με το Meteo μας έδωσαν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στην πρωτεύουσα κατά την διάρκεια του καύσωνα.

Καθώς λοιπόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το κύμα καύσωνα που πλήττει το σύνολο της χώρας, το φαινόμενο της “Αστικής Θερμικής Νησίδας” γίνεται καθημερινά ολοένα και πιο έντονο, ιδιαίτερα στην Αθήνα.

Στα πλάνα από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η θερμοκρασία εδάφους ξεπερνούσε τοπικά τους 55°C (βαθύ κόκκινο χρώμα και λευκό), όπως και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Ομονοίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από την ομάδα “up stories” η θερμοκρασία της ασφάλτου άγγιξε τους 70 βαθμούς Κελσίου.


Την ίδια ώρα η θερμοκρασία αέρα σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο κέντρο της Αθήνας κυμαινόταν μεταξύ 36-37°C.. Οι μικρότερες τιμές καταγράφηκαν στις προσόψεις νέων κτιρίων και στο νέο σιντριβάνι της Πλατείας Ομονοίας (έως 35°C).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]