H Abarth σβήνει 70 κεράκια στη Γενεύη

Η ιταλική μάρκα σπορ αυτοκινήτων συμπλήρωσε 70 χρόνια σταδιοδρομίας και το γιορτάζει, παρουσιάζοντας δύο νέες εκδόσεις ειδικά για την περίσταση

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Abarth και αγώνες ήταν ανέκαθεν -από το 1949 όταν και ιδρύθηκε η μάρκα με σήμα το σκορπιό- έννοιες συνώνυμες, αν όχι ταυτόσημες. Έχοντας διατηρήσει το χαρακτήρα της μέχρι σήμερα, η φίρμα συνεχίζει να διαθέτει σπορ προσανατολισμό, όπως αποδεικνύουν και οι δύο νέες εκδόσεις, Abarth 595 esseesse και Abarth 124 Rally Tribute.

Στη Γενεύη θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το νέο Abarth 595 esseesse, που έχει ως πηγή έμπνευσης το κιτ βελτίωσης του αντίστοιχου μοντέλου, το οποίο παρουσιάστηκε κατά το μακρινό 1964. Η συγκεκριμένη έκδοση αναβίωσε πριν από 10 χρόνια και πλέον, περνάει σε φάση ωριμότητας. Το νέο Abarth 595 esseesse εφοδιάζεται με ειδικό λογότυπο “70th anniversary”, νέες λευκές ζάντες 17 ιντσών, έχει ισχύ 180 ίππων, φρένα της Brembo και αμορτισέρ επιλεκτικής συχνότητας απόσβεσης της Koni. Το σύστημα συνδεσιμότητας θα διαθέτει οθόνη αφής Uconnect 7 ιντσών όντας συμβατό με Apple CarPlay και Android Autο, ενώ περιλαμβάνει και σύστημα τηλεμετρίας Abarth.

Ακόμη, στη Γενεύη θα παρουσιαστεί το νέο Abarth 124 Rally Tribute, μια ειδική έκδοση του Abarth 124 με την οποία οι Ιταλοί θέλουν να γιορτάσουν την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι FIA R-GT το 2018. Σε μια κίνηση με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, το Abarth 124 Rally Tribute θα παραχθεί σε 124 αντίτυπα και θα διαθέτει μια ειδική μεταλλική πλακέτα στην καμπίνα. Η ειδική έκδοση εφοδιάζεται με τον γνωστό υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.4 MultiAir ισχύος 170 ίππων, ή 124 ίππων ανά λίτρο. Η ροπή φτάνει τα 250 Nm, ενώ το χαμηλό βάρος σε συνδυασμό με το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και την μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς, διαμορφώνουν ένα πλήρες πακέτο διασκέδασης για τον οδηγό. Το Abarth 124 Rally Tribute θα προσφέρεται με δύο ειδικούς χρωματισμούς, τον κόκκινο Costa Brava και τον λευκό Turini, που συνδυάζονται με μαύρο κάλυμμα πάνω από τον κινητήρα.


Λόγω του εορτασμού 70 ετών ιστορίας, η Abarth θα γιορτάσει με μια σειρά ειδικών για την περίσταση προϊόντων, όπως ο χρονογράφος titan της Breil και το νέο ηχοσύστημα Ixoost, που έχει ως πηγή έμπνευσης το περίφημο τελικό του συστήματος εξαγωγής Record Monza.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]