Ιστορική στιγμή: Για πρώτη φορά ηλεκτρικό στην κορυφή των ευρωπαϊκών ταξινομήσεων

Για πρώτη φορά στην ιστορία τον ευρωπαϊκών ταξινομήσεων, ένα ηλεκτρικό κατάφερε να ξεπεράσει μοντέλα σαν το VW Golf και το Renault Clio!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις Tesla Model 3

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την μεγάλη έκπληξη των ευρωπαϊκών ταξινομήσεων των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου. Τότε, το Dacia Sandero είχε καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης για δύο μήνες σερί. Τώρα, έχουμε μια ιστορική στιγμή, μιας και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των ευρωπαϊκών ταξινομήσεων για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Διαβάστε επίσης: Πόσο μειώθηκε η απόδοση των μπαταριών ενός Tesla Model 3 σε 2 χρόνια και 80.000 χλμ;

Το μοντέλο που πέτυχε κάτι τέτοιο είναι το Tesla Model 3, το οποίο μέσα στον Σεπτέμβριο του 2021 έφτασε στις 25.591 ταξινομήσεις, επίδοση που μεταφράζεται σε μία αύξηση της τάξης του 58% και 42% συγκριτικά με το ίδιο μήνα του 2020 και του 2019 αντίστοιχα. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το Renault Clio με 18.264 ταξινομήσεις και η κορυφαία τριάδα συμπληρώθηκε με το Dacia Sandero. To ρουμανικό μοντέλο κατάφερε να διατηρηθεί ψηλά στην λίστα των ταξινομήσεων (17.988) “εκθρονίζοντας” το VW Golf, το οποίο με 17.507 ταξινομήσεις βρέθηκε στην τέταρτη θέση.


Στον τομέα των Plug-In υβριδικών, στην πρώτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται το Ford Kuga με 3.385 ταξινομήσεις. Ακολουθεί η BMW Σειρά 3 με 3.200 και στην τρίτη θέση βρίσκεται το Peugeot 3008 με 2.832 ταξινομήσεις.

Για τα αμιγώς ηλεκτρικά, εκτός του Tesla Model 3 στο οποίο αναφερθήκαμε, η δεύτερη θέση ανήκει στο Tesla Model Y με 8.926 ταξινομήσεις και η τριάδα συμπληρώνεται με το ηλεκτρικό VW ID.3 (8.302 ταξινομήσεις).

Πηγή: Jato

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.