Ο Pol Tarres σε νέες αναζητήσεις που κόβουν την ανάσα (video)

To "The Seeker 2" είναι η νέα ταινία μικρού μήκος των αδερφών Echevarria με απόλυτο πρωταγωνιστή τον απίστευτο Pol Tarres σε νέες περιπέτειες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Pol Tarres The Seeker 2 movie 2021

Το εκπληκτικό “The Seeker 2”, ήτοι “Ο Αναζητητής 2”, έρχεται ως φυσική συνέχεια της πρώτης ταινίας μικρού μήκους των αδελφών Echevarria με πρωταγωνιστή τον Pol Tarres και αν δεν έχετε δει ακόμη το πρώτο, είσαστε μάλλον… τυχεροί, γιατί το έχουμε συμπεριλάβει και αυτό παρακάτω!

Δείτε επίσης: Κινητήρας Lada κομμένος στα δύο. Τον έκανε δικύλινδρο! Θα λειτουργήσει; (+video)

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ξεκινήσετε βλέποντας το πρώτο “The Seeker” όπου ο Pol Tarres περιπλανιέται εξερευνώντας το άγνωστο, χωρίς προορισμό και χωρίς κανόνες για τη δημιουργία μιας ταινίας αφιερωμένης στους ονειροπόλους.


Ο πρώτος Αναζητητής έκανε θραύση και πολλοί θεώρησαν ότι δεν θα έπρεπε να υπάρξει δεύτερος. Ο πήχης μπήκε ψηλά με την πρώτη προσπάθεια και για τη δεύτερη το ρίσκο της αποτυχίας ήταν μεγάλο. Ευτυχώς για εμάς οι Echevarria κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και ακόμη περισσότερο ο ίδιος ο Tarres. Στο Seeker 2 θα τον απολαύσετε ξανά πάνω στη σέλα της Yamaha Tenere 700 με τον Καταλανό να κάνει ξανά τα στόματα να ανοίγουν, όχι μόνο με τις εκπληκτικές ικανότητες και την αρμονία και προσήλωση που επιδεικνύει πάνω στη σέλα της μοτοσυκλέτας του. Το ρόλο τους παίζουν φυσικά και τα απίστευτα μέρη που δοκιμάζει τα “ταχυδακτυλουργικά” του ο Tarres. Να σημειωθεί ότι οι περισσότερες σκηνές του Pol Tarres που θα δείτε στο Seeker γυρίστηκαν μόνο μία φορά, λόγω της επικινδυνότητας τους.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η ισχύς του ταχύτερου Toyota GR Yaris στον πλανήτη (+video)

Συνολικά οι δύο ταινίες είναι λίγο πάνω από μισή ώρα. Οπότε καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε κάτι που θα σας μείνει αξέχαστο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.