Επίσημο: Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει το 2022

Τα ιστορικά αυτοκίνητα γίνονται και πάλι "πρωταγωνιστές"! Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις είναι ξανά εδώ, δείτε την ημερομηνία διεξαγωγής του το 2022...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις ξανά “ζωντανεύει” με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος να ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί μέσα στο 2022. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4-5 Ιουνίου.

Ράλι Ακρόπολις 2022: Έναρξη με υπερειδική στο ΟΑΚΑ

Το συγκεκριμένο event θα διεξαχθεί αρχικά αποκλειστικά με ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Sporting και θα είναι υποψήφιος αγώνας προς ένταξη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Στόχος είναι να επανέλθει το κλίμα του Ράλλυ Ακρόπολις του παρελθόντος. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα περιλαμβάνει επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές και θα επιτρέπει το Service των αυτοκινήτων στις απλές διαδρομές μετά από κάθε ΕΔ.


Στην ίδια λογική, φυσικά, η ράμπα της αφετηρίας του αγώνα θα βρίσκεται στο ιστορικό και εμβληματικό της σημείο, στη σκιά του Παρθενώνα, ενώ η ανασυγκρότηση των αυτοκινήτων θα γίνει στην πόλη της Ιτέας.

Τις ίδιες ημέρες, 4-5 Ιουνίου 2022, πρόκειται να διεξαχθεί παράλληλα και το Ευρωπαϊκό Ιστορικό Ακρόπολις των αυτοκινήτων Regularity. Σύμφωνα με την ΟΜΑΕ, μέσα στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες και για τους δύο αυτούς αγώνες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.