Jeep Grand Cherokee: Αποκλειστικά ως Plug-In υβριδικό στην Ευρώπη

Με 380 ίππους και δυνατότητα κίνησης για έως και 51 χλμ. χωρίς σταγόνα βενζίνης. Το νέο Jeep Cherokee έρχεται Ευρώπη αποκλειστικά ως Plug-In υβριδικό!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jeep Grand Cherokee

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η πέμπτη γενιά Jeep Grand Cherokee αποκαλύφθηκε (πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε τα πάντα γι’ αυτό) και τώρα έφτασε η ώρα της έλευσής του στην Ευρώπη. Σε αντίθεση με τις άλλες αγορές, εδώ το νέο μοντέλο θα προσφέρεται αποκλειστικά ως Plug-In υβριδικό, με το πανίσχυρο σύστημα 4xe να αποδίδει συνδυαστικά 380 ίππους.

Δοκιμή Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid 380 PS

Το νέο Jeep Grand Cherokee διακρίνεται για την δυναμική του σχεδίαση. Στο εμπρός τμήμα “πρωταγωνιστούν” οι 7 κάθετες γρίλιες, σήμα κατατεθέν της εταιρείας και τα LED φωτιστικά σώματα είναι πιο λεπτά συγκριτικά με το παρελθόν. Το ίδιο ισχύει και για τα πίσω φώτα, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως για πρώτη φορά οι διαθέσιμοι τροχοί φτάνουν σε διάμετρο τις 21 ίντσες. Στην περίπτωση της Plug-In υβριδικής έκδοσης, η μοναδική που θα δούμε στην χώρα μας, διαφοροποίηση αποτελεί το χαρακτηριστικό λογότυπο στο πίσω μέρος, αλλά και το γράμμα “e” επάνω στην υποδοχή φόρτισης.


Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται ασφαλώς στην υβριδική μονάδα του Jeep Grand Cherokee 4xe. “Καρδιά” του συστήματος είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας χωρητικότητας 2,0 λτ., ο οποίος συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Κάπως έτσι, η ισχύς φτάνει συνολικά στους 380 ίππους και η ροπή στα 637 Nm, ενώ η κίνηση περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος Quadra-Drive II. Εννοείται ότι υπάρχει και δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής μετακίνησης με την αυτονομία να αγγίζει τα 51 χλμ.

Οι προ-παραγγελίες για το νέο Jeep Grand Cherokee αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στις αγορές της Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας, Ην. Βασιλείου, Αυστρίας, Βελγίου, Λουξεμβούργου και Ολλανδίας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης. Ασφαλώς για την ώρα οι τιμές του Jeep Cherokee 4xe δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.