Το ιταλικό μοντέλο που βραβεύτηκε ως “future classic” για το 2022

Αυτί είναι το μοντέλο που κατέκτησε το βραβείο "future classic" του βρετανικού Autocar! Η επιλογή έγινε από αναγνώστες και ειδικούς του Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Αν αναζητάτε το μοντέλο που σήμερα πωλείται ως καινούριο και στο μέλλον θα γίνει “future classic”, σίγουρα σας ενδιαφέρει να δείτε ποιος είναι ο νικητής του σχετικού βραβείου από το βρετανικό Autocar για το 2022.

Διαβάστε επίσης: Alfa Romeo Giulia GTAm ταξιδεύει με το πλάι σε “παραμυθένια” διαδρομή (+video)

Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ήταν το μοντέλο που κατέκτησε το βραβείο “Future Classics” ως μέρος των βραβείων Autocar 2022. Η επιλογή των υποψηφίων έγινε από αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού, Autocar, και επισκεπτών του Εθνικού Μουσείου Αυτοκινήτου στο Beaulieu της Αγγλίας.


Το περιοδικό ζήτησε από το κοινό να επιλέξει αυτοκίνητα που θα λογίζονται ως κλασσικά σε 50 χρόνια και θα πωλούνται σε υπέρογκα ποσά. Η τελική επιλογή της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio έγινε από ειδικούς του μουσείου.

“Μας τιμά που η Giulia Quadrifoglio έχει αναγνωριστεί ως μελλοντικό κλασικό από το Autocar και το Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Η Giulia Quadrifoglio είναι μια πραγματική ενσάρκωση του DNA της Alfa Romeo. Είναι όμορφο αυτοκίνητο, υπέροχο στην οδήγηση και έχει εξαιρετικές επιδόσεις”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Damien Dally, Διευθύνων Σύμβουλος της Alfa Romeo UK.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κατανομή βάρους 50:50 και η κίνηση περνά στον πίσω άξονα. Τροφοδοτείται από έναν κινητήρα βενζίνης Bi-Turbo V6 510 ίππων και 600 Nm, ο οποίος επιτρέπει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δλ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.