Καναδάς: Περισσότεροι από 30 ιδιοκτήτες SUV βρήκαν τα ελαστικά τους ξεφούσκωτα

Να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις τα ελαστικά σου ξεφούσκωτα επειδή... έχεις SUV. Δείτε ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη γι΄ αυτή την πρωτόγνωρη επίθεση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
SUV

Ακούγεται σαν ψέμα αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή είδηση! Περισσότεροι από 30 ιδιοκτήτες SUV βρήκαν πρόσφατα ένα ή δύο ελαστικά των οχημάτων τους ξεφούσκωτα… απλά και μόνο επειδή είχαν SUV. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Το συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου έλαβε χώρα σε δύο “πλούσιες” περιοχές της πόλης Kitchener στον Καναδά. Για την επίθεση στα SUV ανέλαβε την ευθύνη μία ομάδα ακτιβιστών με την ονομασία “Tyre Extinguishers”, η οποία μάλιστα γνωστοποίησε το συμβάν στα τοπικά μέσα.


Ο λόγος της επίθεσης ήταν η τιμωρία των ιδιοκτητών SUV, με την ομάδα να θεωρεί ότι πρόκειται για μία κατηγορία αμαξώματος που ρυπαίνει το περιβάλλον με τις αυξημένες εκπομπές ρύπων. Βέβαια, η συγκεκριμένη ομάδα θεωρεί επιπλέον ότι τα μεγάλα SUV αποτελούν απειλή και για τους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων, όπως οι ποδηλάτες και οι πεζοί.

Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι ακτιβιστές απλά “αφόπλισαν” τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα αφαιρώντας αέρα από την βαλβίδα ενός ή περισσότερων ελαστικών. Δεν δημιούργησαν καμία απολύτως φθορά, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τις αρχές. Τέλος, άφησαν και ένα φυλλάδιο στους ιδιοκτήτες με το οποίο τους ενημέρωναν ότι τα SUV συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση που έγινε στο Twitter από την εν λόγω ομάδα ακτιβιστών.

Πηγή: globalnews.ca

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.