Νέα Moto Guzzi V7 Stone Special Edition

Η πρώτη έκδοση της V7 Stone με έναν αποφασιστικά δυναμικό χαρακτήρα είναι η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition, η οποία και αποκαλύφθηκε στις Παγκόσμιες Ημέρες Moto Guzzi.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Moto Guzzi V7 Stone Special Edition 2022

Η Moto Guzzi V7 είναι η best seller μοτοσικλέτα της ιταλικής εταιρείας με σήμα τον Αετό με την απαράμιλλη κλασική σχεδίασή της να είναι μόνο ένας από τους λόγους που την έχουν οδηγήσει σε αυτή την εμπορική επιτυχία. Οι άλλοι είναι η συνολική απόδοσή της που την κάνει έναν εξαιρετικό σύμμαχό στη μάχη με την καθημερινότητα αλλά και η δυνατότητα customizing που δίνει ώστε να εξατομικευτεί σύμφωνα με τα γούστα του ιδιοκτήτη της.

Διαβάστε επίσης: Online κράτηση για τις νέες εκδόσεις των Aprilia και Moto Guzzi

Λιγότερο από δύο χρόνια μετά την παρουσίαση της τελευταίας γενιάς V7, οι Ιταλοί μας απεκαλύπτουν την V7 Stone Special Edition, την πρώτη έκδοση της V7 Stone με έναν αποφασιστικά δυναμικό χαρακτήρα.


Η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition εγκαταλείπει τα τυπικά ματ χρώματα της έκδοσης Stone – της πιο σύγχρονης στην οικογένεια V7 – για να φορέσει το ιδιαίτερο γυαλιστερό χρώμα Shining Black, εμπλουτισμένο στο ρεζερβουάρ με γραφικά με κόκκινες λεπτομέρειες που θυμίζουν τη στυλιστική παράδοση των πιο σπορ μοντέλων της μάρκας. Ο σπορ χαρακτήρας υπογραμμίζεται επίσης από τα βαμμένα κόκκινα ελατήρια των αμορτισέρ και τις κόκκινες ραφές της σέλας, αποκλειστική επίσης για αυτό το μοναδικό μοντέλο. Μία πλακέτα στο τιμόνι προσδιορίζει την ειδική έκδοση.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης καθρέπτες “bar end”, που δίνουν στη Stone Special Edition ένα ακόμα πιο εκλεπτυσμένο και δυναμικό προφίλ, όπως και η τάπα ρεζερβουάρ από μαύρο ανοδιωμένο billet αλουμίνιο. Οι προσαρμογές επεκτείνονται και στον εγκάρσιο V-Twin 850 Moto Guzzi κινητήρα, με τα καπάκια των κυλινδροκεφαλών σε νέο χρώμα γραφίτη και τα καλύμματα των μπεκ σε μαύρο ανοδιωμένο billet αλουμίνιο.

Διαβάστε επίσης – Νέο Piaggio MP3: Οι λεπτομέρειες του τρίτροχου scooter (+video)

Η πιο “μυώδης” πτυχή τονίζεται από το σύστημα εξάτμισης Arrow με τελικά Moto Guzzi, χάρη στο οποίο η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition επιτυγχάνει βελτιωμένες επιδόσεις, τόσο όσον αφορά την ισχύ, η οποία αυξάνεται κατά 1,3 ίππους και φτάνει στους 65,5 στις 6.700 σ.α.λ. Αύξηση παρουσιάζει και η τιμή της μέγιτης ροπής, η οποία αυξάνεται από τα 73 στα 75 Nm στις 4.900 σ.α.λ. Οι στάνταρ εξατμίσεις Arrow που εξοπλίζουν την Special Edition θα διατίθενται ως αξεσουάρ για τις υπόλοιπες εκδόσεις της V7.

Η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τον ερχόμενο Οκτώβριο, με ενδεικτική τιμή τα 10.590 ευρώ. Η ελληνική αντιπροσωπεία θα διαθέσει τη νέα της μοτοσικλέτα, με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων, το οποίο περιλαμβάνει 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.