13χρονη πήρε το SUV των γονιών της και “έσπειρε” τον πανικό

Η 13χρονη βγήκε στον αυτοκινητόδρομο και προκάλεσε το απόλυτο χάος! Τρία κατεστραμμένα αυτοκίνητα και ένα σχολικό ο απολογισμός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
13χρονη

Ένα τρομακτικό συμβάν έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες στο Κολοράντο και μας υπενθυμίζει πως όταν στο σπίτι βρίσκονται μικρά παιδιά… τα κλειδιά του αυτοκινήτου πρέπει να είναι κρυμμένα! Η 13χρονη πήρε το SUV των γονιών της και λίγο έλειψε να συμβεί το μοιραίο. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Το νεαρό κορίτσι πήρε εν αγνοία των γονιών της τα κλειδιά και οδήγησε το Chevrolet Suburban τους μέχρι τον κοντινό αυτοκινητόδρομο. Όπως θα δείτε στο video που προβλήθηκε στο κανάλι “9News”, η νεαρή συγκρούστηκε με ένα SUV, αλλά και με σχολικό λεωφορείο. Το τελευταίο ακινητοποιήθηκε πάνω σε ένα Subaru Forester, το οποίο επίσης έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας σοβαρός τραυματισμός και οι τέσσερις άνθρωποι που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκαν χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο για την ζωή τους. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Jayson Luber, μέσα στο σχολικό λεωφορείο επέβαινε μόνο ένα παιδί, το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.


Η υπόθεση πλέον παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης και, όπως είναι λογικό, το βάρος πέφτει στους γονείς που λόγω της αμέλειάς τους έθεσαν σε κίνδυνο τόσο την υγεία του παιδιού τους, όσο και των υπόλοιπων εμπλεκομένων.

Πηγή: dailycamera.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.