Η Ferrari επιστρέφει στους αγώνες αντοχής με την 499P

Η Ferrari ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA το 2023 και με την αποκάλυψη της 499P δηλώνει πανέτοιμη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari

Η Ferrari επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) με την 499P, μετά από μισό αιώνα από τότε που η 312P πραγματοποίησε την τελευταία της εμφάνιση, στην κορυφαία κατηγορία των παγκόσμιων αγώνων αντοχής.

Η σχεδίαση της νέας Ferrari 499P βελτιώθηκε με την υποστήριξη του Ferrari Styling Center, υπό την επίβλεψη του Flavio Manzoni, ενώ τα τεχνικά και αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου είναι βασισμένα στο DNA της ιταλικής φίρμας.

Όπως είναι φυσικό, στο αγωνιστικό αμάξωμα του ιταλικού πρωτότυπου, την παράσταση κλέβουν τα αεροδυναμικά βοηθήματα. Στο εμπρός μέρος, συναντάμε μεγάλες εισαγωγές, που κατευθύνουν τον αέρα περιμετρικά του κουβουκλίου, έτσι ώστε να καταλήξει στα ψυγεία, ενώ εντύπωση προκαλούν και τα στενά φωτιστικά σώματα, τα οποία σχηματίζουν μία μικρή γραμμή φωτός. Πίσω από τον οδηγό, ξεχωρίζει ένα φτερό το οποίο ακολουθεί τη γραμμή του αμαξώματος και καταλήγει στο κέντρο της πίσω αεροτομής. Λίγο πιο κάτω βρίσκονται τα πίσω φώτα της 499P, τα οποία αποτελούνται από μία ενιαία οριζόντια λωρίδα τεχνολογίας LED.


 

Στο κέντρο της Ferrari 499P βρίσκεται τοποθετημένος ένας εξακύλινδρος διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, ο οποίος συνδυάζει και υβριδική τεχνολογία. Η δεύτερη «ψυχή» του υβριδικού συστήματος μετάδοσης κίνησης είναι το ERS (Energy Recovery System), με μέγιστη ισχύ 272 ίππων.

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι εξοπλισμένος με διαφορικό και κινείται από μπαταρία που επαναφορτίζεται κατά το φρενάρισμα. Το πακέτο μπαταριών, με ονομαστική τάση 900 Volt, είναι δανεισμένο από την τεχνολογία της Formula 1 και κάπως έτσι η συνδυαστική ισχύς της Ferrari 499P φτάνει τους 680 ίππους. Ο εν λόγω κινητήρας είναι υπεύθυνος και για την ονοματοδοσία του μοντέλου. Άλλωστε η Ferrari παραδοσιακά «βαφτίζει» τα μοντέλα της βάσει της χωρητικότητας του κάθε κυλίνδρου του κινητήρα. Έτσι, το 499 σημαίνει ότι ο κάθε κύλινδρος του V6 κινητήρα έχει χωρητικότητα 499 κυβικά εκατοστά, ενώ το P προέρχεται από τη λέξη Prototype (πρωτότυπο).

Τέλος, η Ferrari θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση στον αγώνα «1.000 Miglia» του Sebring τον Μάρτιο του 2023. Εκεί θα λάβει μέρος με δύο πρωτότυπα, τα οποία θα φέρουν τους αριθμούς 50 και 51. Παράλληλα, οι εντυπωσιακές 499P θα συμμετάσχουν στην κατηγορία Le Mans Hypercar (LMH), βαμμένες σε κόκκινο και κίτρινο χρώμα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.