ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε πρατήριο καυσίμων με τη βοήθεια της νέας εφαρμογής

Με τη νέα εφαρμογή, οι πολίτες γίνονται "ελεγκτές" και ήδη έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Δείτε σε ποιο πρατήριο καυσίμων μπήκε λουκέτο και για ποιον λόγο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πρατήριο καυσίμων

Η εφαρμογή Appodixi της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ήδη έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή. Έπειτα από καταγγελία πολίτη μπήκε λουκέτο σε δεύτερο πρατήριο καυσίμων, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αλ. Παναγούλη 120 και Αγγελίωνος 15, στην Αγ. Παρασκευή.

Ο οδηγός του οχήματος  που έκανε επώνυμα την καταγγελία διαπίστωσε ότι άλλα χρήματα πλήρωσε και ανέγραφε η απόδειξη που πήρε και τελικά άλλα καταγράφηκαν στον φορολογικό μηχανισμό της επιχείρησης. Όταν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ πήγαν στο πρατήριο για να το σφραγίσουν, ο δικηγόρος της επιχείρησης προσπάθησε να αμφισβητήσει τα ευρήματα της απόδειξης.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, έφτασε πελάτης, που κρατούσε απόδειξη, με ημερομηνία, 01/10/2022, αξίας 63 ευρώ, προκειμένου να πιστωθεί τους πόντους από το προσφερόμενο πρόγραμμα επιβράβευσης, που ακολουθούσε η επιχείρηση. Οι ελεγκτές πήραν την απόδειξη, και διαπίστωσαν επί τόπου ότι η αξία, που είχε διαβιβαστεί στις βάσεις δεδομένων της ΑΑΔΕ, ήταν μόλις… 20 ευρώ!


Επιπλέον, διασταύρωσαν την αναφορά POS με το αρχείο του φορολογικού μηχανισμού και βρήκαν άλλες 18 περιπτώσεις, κατά τις οποίες είχαν παραποιηθεί τα ποσά των αποδείξεων, σε ποσοστό 90%, δηλαδή στο 1/10 της πραγματικής τους αξίας !

Βρήκαν ακόμα άλλες 15 περιπτώσεις, όπου η επιχείρηση δεν είχε διαβιβάσει τις εκδοθείσες αποδείξεις στις βάσεις δεδομένων της ΑΑΔΕ, μέσω του συστήματος E-SEND εισροών – εκροών.

Πηγή: ΕΡΤ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.