Αδαμάντιος Μαντής: Ολοκληρώθηκε η δίκη 4 χρόνια μετά – Η ποινή που επιβλήθηκε στον οδηγό

"Ο δολοφόνος οδηγός του γιου μου παραδέχθηκε ότι πήγαινε με υπερβολική ταχύτητα" ανέφερε η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή. Δείτε το σχετικό video...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αδαμάντιος Μαντής

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα ολόκληρα χρόνια ώστε να ολοκληρωθεί η δική του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον 21χρονο τότε, Αδαμάντιο Μαντή. Όπως ανέφερε η μητέρα του σε συνέντευξη, ο οδηγός του οχήματος που “καρφώθηκε” στο όχημα του γιού της τιμωρήθηκε (βάσει της παλιάς νομοθεσίας) με ποινή 30 μηνών με αναστολή, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης.

Το χρονικό του δυστυχήματος
Ήταν 3 Νοεμβρίου του 2019 όταν ο διεθνής πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, έχασε την ζωή του. Ο οδηγός του οχήματος (συνοδηγός ήταν ο Αδαμάντιος), έβγαλε αλάρμ στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος λόγω αναγκαστικής ακινητοποίησης (βλάβη). Ο Αδαμάντιος βγήκε από το όχημα και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο. Λίγο αργότερα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που “καρφώθηκε” στο ακινητοποιημένο όχημα με μεγάλη ταχύτητα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και έχασε τη ζωή του λίγες ώρες μετά.


Η απόφαση του δικαστηρίου
Τέσσερα χρόνια και 12 ημέρες μετά τον θάνατό του, ολοκληρώθηκε η δίκη. Ο 57χρονος σήμερα οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο ο πολίστας, ομολόγησε την πράξη του, ενώ αποδείχτηκε ότι έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Το δικαστήριο (μετά από συνεδρίαση 6 ωρών) του επέβαλε ποινή 30 μηνών με αναστολή, ενώ δεν του αφαιρέθηκε το δίπλωμα.

“Η ποινή ήταν 30 μήνες με αναστολή και χωρίς καν να του πάρουν το δίπλωμα. Αυτό σημαίνει ότι θα ζήσει ελεύθερος τη ζωή του, ενώ έστειλε το παιδί μου δύο μέτρα κάτω από το χώμα και κατέστρεψε τη ζωή μου και τη ζωή της κόρης μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα, Κατερίνα Τζιάλλα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.