Αυτά είναι τα νέα διπλοκάμπινα της Ελληνικής Αστυνομίας

Δείτε τα νέα διπλοκάμπινα της ελληνικής αστυνομίας, τα οποία ενισχύουν τον στόλο της και είναι προσαρμοσμένα στο επιχειρησιακό της έργο.

Βρείτε μας στο

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε τα νέα της “αγροτικά” τα οποία εμπλουτίζουν τον στόλο της κάνοντάς τον ακόμη πιο… σκλορτράχηλο, ενισχύοντάς τον σημαντικά.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε 53 περιπολικά οχήματα Nissan Navara, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής. Η συγκεκριμένη αγορά των περιπολικών Navara, συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020.

Τα αστυνομικά περιπολικά Nissan Navara Double Cab, διαθέτουν τετρακίνηση και εφοδιάζονται με τον κινητήρα 2.3 diesel, ισχύος 163PS. Επιπλέον, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr