Αυτά είναι τα νέα πυροσβεστικά pick up του ΣΠΑΥ

Στην παράδοση 15 νέων πυροσβεστικών pick up στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) προχώρησε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού Toyota Hilux

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ως παραδοσιακός προμηθευτής του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στέκεται στο πλευρό των εθελοντών πυροσβεστών, της αυτοδιοίκησης και των αρμοδίων αρχών.

Διαβάστε επίσης: Honda CRX: Το VTEC στον… λαό! (+video)

Συμβάλλοντας στην πυροπροστασία, την πρόληψη και την πυρόσβεση και με σκοπό πρωτίστως την προστασία της ανθρώπινης ζωής αλλά και του φυσικού πλούτου και του περιβάλλοντος, απαραίτητων στοιχείων για την εξασφάλιση της ανθρώπινης υγείας και της κοινωνικής ευημερίας, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, σε έναν χώρο με συμβολική, αλλά και ουσιαστική σημασία, ο ελληνικός όμιλος παρέδωσε στον ΣΠΑΥ 15 πλήρως εξοπλισμένα πυροσβεστικά οχήματα pick-up Toyota Hilux τα οποία ρίχνονται στη μάχη για την πρόληψη και την προστασία του Υμηττού. Η προμήθεια των πυροσβεστικών οχημάτων, έγινε μέσω του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.


Στην τελετή παραλαβής των οχημάτων και την παρουσίαση του Πρότυπου Αυτοδιοικητικού Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας και του προγράμματος SMART Υμηττός, έδωσαν το “παρών”: ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, και ο Περιφερειάρχης Αττικής και επίτιμος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς.

Διαβάστε επίσης: Το Honda CBR600RR έφτασε στην Ελλάδα. Δείτε την τιμή του

Παρόντες ήταν επίσης ο π. Υπουργός Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Συμεών Κεδίκογλου, ο Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μιχάλης Χάλαρης και εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος.

Από την πλευρά του ομίλου στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αλέξανδρος Σαρακάκης, Managing Director του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, η Μαρία Ξυτάκη, Corporate Affairs and Communications Manager, ο Χαράλαμπος Ζονώρος, Public Sector and Key Accounts Solutions Specialist και ο Γιώργος Κρικρής, Public Sector and Key Accounts Solutions Consultant.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.