Αυτά είναι τα νέα sneakers με την υπογραφή της Bentley

Περιορισμένης παραγωγής ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών με το σήμα της παρουσίασε η Bentley σε συνεργασία με την εταιρεία εξατομίκευσης The Surgeon.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bentley sneakers thw surgeon

Η εξατομίκευση αποτελεί έναν από τους πυλώνες που χαρακτηρίζουν τις τετράτροχες δημιουργίες της Bentley, η οποία δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να βάλουν σε εκτεταμένο βαθμό την προσωπική τους πινελιά στα πολυτελή αυτοκίνητά της.

Διαβάστε επίσης: Bentley Bentayga Odyssean για… εκλεκτούς πελάτες!

Για να τονίσει αυτή την υψηλού επιπέδου υπηρεσία που προσφέρει η Bentley προχωρά κατά καιρούς σε συνεργασίες από τις οποίες προκύπτουν εντυπωσιακά προϊόντα και αυτό έχουμε και σε αυτή την περίπτωση με τη συνεργασία των Βρετανών με την εταιρεία εξατομίκευσης υποδημάτων “The Surgeon” του Dominic Ciambrone.


H Bentley θα παρουσιάσει το πρώτο ζευγάρι sneakers από αυτή την αποκλειστική συνεργασία στην εβδομάδα Τεχνών “Art Basel Miami” που θα πραγματοποιηθεί στο Miami των Ηνωμένων Πολιτειών τον Δεκέμβριο. Τα sneakers θα “συνοδεύονται” και από την “1-of-1 Bentley x The Surgeon”, μια Bentley βάσει της οποίας δημιουργήθηκε το πρώτο εξατομικευμένο ζευγάρι snearkes που θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του εξατομικευμένου αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για την Bentley Flying Spur Speed των 635 ίππων

Ο Ciambrone θα φτιάξει δέκα συνολικά ζευγάρια με διαλεχτά υλικά που χρησιμοποιούνται και στα αυτοκίνητα των Βρετανών, με τα σήματα της Bentley, αλλά και διάφορα μοτίβα που χρησιμοποιεί στο εσωτερικό των μοντέλων της, τα χαρακτηρίζουν.

Για να αντλήσει έμπνευση για τις δημιουργίες του ο Ciambrone επισκέφτηκε τα κεντρικά της Bentley στο Crewe της Αγγλίας για να δει από κοντά τη δουλειά των Βρετανών περνώντας φυσικά και από το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner.

Οι τιμές για αυτά τα πραγματικά μοναδικά sneakers που έχουν ήδη πωληθεί σε εκείνους που τα παράγγειλαν, δεν ανακοινώθηκαν από την βρετανική εταιρεία, ωστόσο δεν πρέπει να βρίσκονται πολύ μακριά από τα 5.000 περίπου ευρώ που ζητά ο “Χειρούργος” για να μεταποιήσει ένα ζευγάρι παπούτσια σύμφωνα με τις εκάστοτε επιθυμίες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.