Αυτά είναι τα νέα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. Δείτε που θα κατανεμηθούν

Ακόμη 70 νέα οχήματα προστέθηκαν στον στόλο της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία θα κατανεμηθούν σε όλη την χώρα. Ας τα δούμε αναλυτικά στο άρθρο.

Βρείτε μας στο

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία ενισχύεται ο στόλος της με ακόμη 70 νέα οχήματα, μοτοσικλέτες, SUV και βαν.

Δείτε ακόμη: Μετράνε αντίστροφα οι θρυλικές Mercedes του Ελληνικού Στρατού

Τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» των Περιφερειών Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου και Βορείου Αιγαίου.

Πιο αναλυτικά κατανέμονται:

20 στην Πελοπόννησο,
15 στην Αττική,
9 στη Θεσσαλονίκη,
6 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
5 στη Στερεά Ελλάδα,
4 στη Δυτική Μακεδονία,
4 στα Ιόνια Νησιά,
4 στην Ήπειρο και
3 στο Βόρειο Αιγαίο.

Σύμφωνα πάντοτε με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της Αστυνομίας, από τις αρχές του έτους έχουν παραληφθεί συνολικά 564 οχήματα στα οποία περιλαμβάνονται:

195 οχήματα που παραλήφθηκαν τον Ιανουάριο, τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» και μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας και κατανεμήθηκαν σε Αττική, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Ιόνια Νησιά, Κρήτη και Ήπειρο.
35 οχήματα τον Μάρτιο τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» και κατανεμήθηκαν σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία.
264 οχήματα τον Απρίλιο τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» και κατανεμήθηκαν σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Ήπειρο και Βόρειο Αιγαίο.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται πως “με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύθηκε σημαντικά και αναβαθμίστηκε η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των κατά τόπους αστυνομικών Υπηρεσιών και βελτιώθηκε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου”.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr