Αυτές είναι οι ισχυρότερες Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio

Τα 100 χρόνια ιστορίας του "Quadrifoglio" εορτάζονται με τις ειδικές εκδόσεις "Quadrifoglio 100th Anniversario" για τις Giulia και Stelvio. Ας τις γνωρίσουμε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Στις 15 Απριλίου 2023, συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ημέρα που το Quadrifoglio, το τετράφυλλο τριφύλλι της Alfa Romeo έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην αγωνιστική έκδοση της RL στο 14ο Targa Florio. Οι Ιταλοί αποφάσισαν να τιμήσουν αυτή την επέτειο με μία ειδική έκδοση. Ονομάζεται “Quadrifoglio 100th Anniversario” και θα παραχθεί σε μόλις 100 μονάδες για το κάθε μοντέλο.

Αρχικά, η συντομότερη αλλαγή στην περίπτωση της ειδικής έκδοσης αφορά στον κινητήρα. Ο bi-turbo V6 είναι αναβαθμισμένος στους 520 ίππους και για τα δύο μοντέλα, ενώ για πρώτη φορά έχει τοποθετηθεί μηχανικό πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, το οποίο βελτιώνει την πρόσφυση και τη συνολική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Επιπλέον, στην περίπτωση της Giulia υπάρχει εμπρός ενεργό αεροδυναμικό σπόιλερ από ανθρακονήματα, ενώ και στις δύο περιπτώσεις έχουμε σύστημα εξαγωγής της Akrapovic.

Εξωτερικά, η ειδική έκδοση βασίζεται στις ανανεωμένες Giulia και Stelvio, ενώ υπάρχουν και νέοι τροχοί μεγέθους 19 ιντσών για την Giulia και 21″ για την Stelvio. Μόνο γι’ αυτή την έκδοση θα τοποθετηθούν δαγκάνες φρένων σε χρυσό χρώμα. Την εξωτερική εμφάνιση της ειδικής έκδοσης για τα 100 χρόνια του Quadrifoglio συμπληρώνουν το ειδικό για την περίσταση λογότυπο, αλλά και τα τμήματα από άβαφα ανθρακονήματα στους καθρέπτες και τη μάσκα. Η ειδική έκδοση θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα χρώματα: Rosso Etna, Verde Montreal και Nero Vulcano.


Παρόμοιες αλλαγές βλέπουμε και στο εσωτερικό, με τον συνδυασμό δέρματος και Alcantara και την εκτενή χρήση τμημάτων από ανθρακονήματα. Στο ταμπλό υπάρχει η επιγραφή “100” δίπλα στο χρυσό Quadrifoglio, υπογράφοντας τη μοναδικότητα της έκδοσης. Τέλος, ο οδηγός έχει στη διάθεση του το νέο, διαμορφώσιμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’, όπου σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις των μοντέλων διαθέτει επιπλέον τη λειτουργία “Race” που προσφέρει εκτός των άλλων και “shift light” όταν ο οδηγός έχει επιλέξει τη χειροκίνητη λειτουργία στο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.