Αυτές είναι οι κατηγορίες στις οποίες η χώρα μας έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς

Στην χώρα μας υπάρχουν κάποιες κατηγορίες αυτοκινήτων οι οποίες... διαπρέπουν. Μάλιστα σε δύο κατηγορίες αυτοκινήτων είμαστε στην δεύτερη θέση σε μερίδιο αγοράς!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai i10

Πριν λίγες ημέρες είδαμε πως η χώρα μας έχει το τρίτο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στις ταξινομήσεις των B-SUV επί ευρωπαϊκού εδάφους, καθώς βρίσκεται πίσω από Κροατία και Κύπρο. Όμως αυτή δεν είναι η καλύτερή της επίδοση, καθώς υπάρχουν ακόμη δύο κατηγορίες στις οποίες η χώρα μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Αυτές είναι η κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης (μίνι – A Segment) και η κατηγορία των μικρών (Β Segment). Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των μίνι, η χώρα μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς στο 10,01%, ενώ πάνω από αυτή βρίσκεται μόνο η Ιταλία με μερίδιο αγοράς 15,49%. Την τριάδα συμπληρώνει η Ολλανδία με μερίδιο αγοράς 9,13%. Από την άλλη, στα μοντέλα, πρώτο είναι το Fiat/Abarth 500 με 85.196 ταξινομήσεις, δεύτερο το Fiat Pandaμε 69.406 ταξινομήσεις και τρίτο το Toyota Aygo με 26.822 ταξινομήσεις.

Πάμε όμως να δούμε και την άλλη κατηγορία στην οποία η χώρα μας διαπρέπει σε ταξινομήσεις, καθώς έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη. Στα μικρά λοιπόν, η Ελλάδα είναι δεύτερη με μερίδιο αγοράς 25,89%, πίσω αυτή την φορά από την Γαλλία, με μερίδιο αγοράς 28,82%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ρουμανία με 24,49%. Όσον αφορά στα μοντέλα με τις περισσότερες ταξινομήσεις, στην πρώτη θέση φιγουράρει το Peugeot 208 με 110.252 ταξινομήσεις, δεύτερο είναι το Dacia Sandero με 96.793 ταξινομήσεις και τρίτο το Opel Corsa με 88.217 ταξινομήσεις.


*Το άρθρο βασίζεται στα στοιχεία της JATO, για το πρώτο εξάμηνο του 2022

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]