Αυτή είναι η δεύτερη γενιά του επαγγελματικού VW Amarok (+video)

Με πλούσια γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, τετρακίνηση 4MOTION και αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Αυτή είναι η νέα γενιά VW Amarok!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW Amarok

Με την πρώτη γενιά να έχει αφήσει τον δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα, αλλά και περισσότερες από 800.000 πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, η γερμανική εταιρεία προχωρά στην αποκάλυψη της δεύτερης γενιάς VW Amarok. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό μοντέλο που φέρει κοινά στοιχεία από το Ford Ranger και θα κατασκευάζεται μαζί του στη Νότια Αφρική.

Διαβάστε επίσης: Ford Ranger, VW Amarok και Toyota Hilux σε «off-road» αναμέτρηση (+video) 

Η δεύτερη γενιά VW Amarok θα προσφέρεται τόσο με δύο πόρτες (Single-Cab), όσο και με τέσσερις (Double-Cab), ενώ το αμάξωμα έχει αυξηθεί σε μέγεθος. Ενδεικτικά, στην δεύτερη περίπτωση, το μήκος έχει αυξηθεί κατά 96 χλστ., φτάνοντας στα 5.350 χλστ, το πλάτος μειώθηκε ελαφρώς στα 1.910 χλστ. (-34) και το ύψος αυξήθηκε στα 1.888 χλστ. (+10). Στον σχεδιαστικό τομέα, σήμα κατατεθέν είναι τα νέα LED φωτιστικά σώματα εμπρός (Matrix LED IQ. LIGHT) και πίσω, η διχρωμία στον εμπρός προφυλακτήρα και η λέξη “AMAROK” πίσω που απεικονίζεται με μεγάλα γράμματα. Ενδιαφέρον σε τέτοιας κατηγορίας όχηματα έχει να αναφερθούμε και στις “off-road” γωνίες, με τις γωνίες προσέγγισης, διαφυγής και ράμπας να είναι 29,21 και 21 μοίρες αντίστοιχα.

Στο εσωτερικό της δεύτερης γενιάς του επαγγελματικού μοντέλου συναντάμε μία πολύ σύγχρονη εικόνα που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό αυτήν του Ford Ranger. Πίσω από το τιμόνι υπάρχει μία οθόνη σε ρόλο πίνακα οργάνων μεγέθους 8 ή 12 ιντσών, ενώ στην κεντρική κονσόλα βρίσκεται η οθόνη αφής για ενημέρωση και ψυχαγωγία μεγέθους 10,1 ιντσών ή 12″ προαιρετικά. Όσο για την ικανότητα φόρτωσης, η γερμανική εταιρεία ανακοινώνει αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης που φτάνει έως τους 3,5 τόνους και μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1,16 τόνους. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και ηλεκτρικά αναδιπλούμενο κάλυμμα για τον χώρο αποσκευών.

Σε επίπεδο κινητήρων, η δεύτερη γενιά του VW Amarok διατίθεται σε πολλές εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου που θα διαφοροποιούνται ανάλογα με την αγορά. Στη βάση της γκάμας υπάρχουν οι δίλιτρες turbo επιλογές βενζίνης, με την ισχύ να διαμορφώνεται στο εύρος 150-210 ίππων. Ένας ακόμα πιο ισχυρός κινητήρας βενζίνης έχει χωρητικότητα 2,3 λίτρων και ισχύ 302 ίππων, ενώ δεν απουσιάζουν και οι diesel επιλογές με 3λιτρο V6 απόδοσης 240 ή 250 ίππων. Όλες οι εκδόσεις της δεύτερης γενιάς VW Amarok συνοδεύονται από σύστημα τετρακίνησης 4MOTION και την μετάδοση αναλαμβάνει αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Οι πρώτες παραδόσεις του νέου VW Amarok αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2023 και η κατασκευή του θα γίνεται στη Νότια Αφρική.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.