Αυτή είναι η “hardcore” Ferrari SF90 από τους Γερμανούς

Κιτρινόμαυρη εξωτερικά, αλλά και εξωτερικά! Ο γερμανικός οίκος Mansory κάνει την Ferrari SF90 να ξεχωρίζει τόσο με την εμφάνιση, όσο και με τις επιδόσεις...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mansory Ferrari SF90

Η γερμανική Mansory μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές δημιουργίες πρόσφατα είχε παρουσιάσει την Ferrari SF90 Spider. Τώρα, ξανά “χτυπά” με την κλειστή έκδοση του μοντέλου, δίνοντας της μία φανταχτερή εικόνα, κάνοντάς την κιτρινόμαυρη μέσα και έξω. Εννοείται, βέβαια, ότι και η ισχύς δεν περιορίστηκε στην εργοστασιακή τιμή.

Ξεκινάμε, λοιπόν, από την εξωτερική εμφάνιση, με το ιταλικό μοντέλο να είναι βαμμένο σε κίτρινο χρώμα. Η διχρωμία δημιουργείται με κάποιες σκουρόχρωμες carbon επιφάνειες, όπως για παράδειγμα το πλαίσιο του παρμπρίζ, στα καπάκια των καθρεπτών, η οροφή, αλλά και στο πίσω μέρος.

Τόσο στο εμπρός, όσο και στο πίσω τμήμα υπάρχουν αεροδυναμικά βοηθήματα. Ενδεικτικά, τέτοια συναντάμε στα άκρα του εμπρός προφυλακτήρα, ενώ πίσω υπάρχει ένας τεράστιος διαχύτης. Αεροδυναμικές είναι και οι ζάντες, οι οποίες έχουν μέγεθος 21 ιντσών εμπρός και 22 πίσω. Παρόμοιο σκηνικό επικρατεί και στο εσωτερικό του μοντέλου, με τις δερμάτινες επενδύσεις να είναι επίσης βαμμένες σε κίτρινο χρώμα. Επιπλέον, όπου κι αν κοιτάξει κανείς, θα δει το σήμα της Μansory, όπως για παράδειγμα στο τιμόνι, τα προσκέφαλα, τις ζώνες ασφαλείας και τα πατάκια.


Για το τέλος αφήνουμε τις επιδόσεις, με το ιταλικό μοντέλο να αποκτά πλέον 1.100 ίππους, αντί για 1.000. Κάπως έτσι, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 2,4 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 355 χλμ./ώρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.