Αυτή είναι η νέα Vespa GTS (+τιμή στην Ελλάδα)

Η μεγάλη Vespa αναβαθμίζεται σε πολλούς τομείς, μεταξύ των οποίων στα ηλεκτρονικά και τις αναρτήσεις της και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα Vespa GTS 2022

Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση της νέας έκδοσης GTS, η Vespa με το μεγάλο “σκαρί”, εμπλουτίζεται σε ηλεκτρονικά και τεχνολογία αναβαθμίζοντας παράλληλα τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει.

Διαβάστε επίσης: Νέα έκδοση Vespa Primavera Pic Nic (+τιμές)

Η νέα Vespa GTS είναι κληρονόμος του θρυλικού “Vespone“, όπως βαφτίζονταν πάντα οι Vespa με το μεγαλύτερο αμάξωμα. Δηλαδή οι Vespa με τις οποίες μπορείτε να κινηθείτε κομψά στην πόλη αλλά και να βγείτε και εκτός των τειχών.


Η νέα σειρά Vespa GTS φέρει πλούσιο εξοπλισμό και περιλαμβάνει τέσσερις εκδόσεις, η καθεμία με διαφορετική ψυχή: τη κλασική Vespa GTS, τη σύγχρονη GTS Super, τη σπορ GTS SuperSport και τη Vespa GTS SuperTech που δίνει έμφαση στις τεχνολογίες.

Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με δύο κινητήρες: τον υγρόψυκτο μονοκύλινδρο 125 i-get και τον 300 hpe (High Performance Engine), ένα από τα πιο πρόσφατα προϊόντα της τεχνολογίας κινητήρων του Ομίλου Piaggio.

Διαβάστε επίσης – Νέο Piaggio MP3: Οι λεπτομέρειες του τρίτροχου scooter

Όλες οι εκδόσεις της νέας Vespa GTS θα είναι σύντομα διαθέσιμες στα σημεία πώλησης Vespa, με ενδεικτικές τιμές λιανικής από 5.499 ευρώ για την GTS 125 και από 6.499 ευρώ για τις εκδόσεις 300 hpe.

Το σήμα κατατεθέν ατσάλινο μονοκόκ πλαίσιο της Vespa GTS συνδυάζεται πλέον με μια εντελώς νέα μπροστινή ανάρτηση. Διατηρώντας τον κλασικό μονό βραχίονα, το σύστημα έχει επανασχεδιαστεί στη διάταξη λειτουργίας για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη σταθερότητα, ειδικά σε υψηλές ταχύτητες και να βελτιώσει την άνεση και τον χειρισμό χάρη στη νέα ρύθμιση της ανάρτησης.

Η νέα Vespa GTS υπογραμμίζει περαιτέρω την έντονη κλίση της προς τον τουρισμό και την αγάπη της για τα ταξίδια, με μια νέα πιο άνετη σέλα ακόμη και για τον συνεπιβάτη και βελτιστοποιημένη εργονομία για εύκολη πρόσβαση στο έδαφος.

Η έκδοση SuperTech διατηρεί στον εξοπλισμό της την υπερσύγχρονη έγχρωμη οθόνη TFT, ενώ οι υπόλοιπες εκδόσεις διαθέτουν έναν νέο κομψό πίνακα οργάνων, πιο ολοκληρωμένο και ικανό να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του συστήματος συνδεσιμότητας Vespa MIA (περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των GTS SuperTech και SuperSport και αξεσουάρ στις υπόλοιπες εκδόσεις).

Η πρακτικότητα και η ευκολία χρήσης που χαρακτηρίζει τις Vespa ενισχύονται περαιτέρω, χάρη στην εισαγωγή του συστήματος keyless, για ενεργοποίηση της ανάφλεξης χωρίς τοποθέτηση του παραδοσιακού κλειδιού, ενώ το άνοιγμα της σέλας και το κλείδωμα του τιμονιού μπορούν επίσης να γίνουν κρατώντας το τηλεχειριστήριο στην τσέπη σας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.