Αυτή είναι η τελική τιμή για την Lancia Delta Integrale του Mr. Bean

Την αγόρασε, την κράτησε για μικρό διάστημα και πρόσφατα δημοπρατήθηκε! Δείτε το ποσό που δόθηκε για την Lancia Delta Integrale του Mr. Bean...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta Integrale

Η αγάπη του Rowan Atkinson (γνωστός και ως Mr. Bean) για τα αυτοκίνητα είναι γνωστή. Στο παρελθόν είχαμε δει την δημοπρασία μιας Aston Martin Zagato που του ανήκε, πρόσφατα όμως έφτασε η ώρα να αποχωριστεί την αγαπημένη του Lancia Delta Integrale Evolution 2.

Saab 600: H “άγνωστη” συνεργασία με την Lancia

To αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 1993 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 89.300 χλμ. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση δεδομένης της ηλικίας του και στην κατοχή του Βρετανού ηθοποιού έμεινε για μικρό διάστημα, μιας και την απέκτησε το 2021 διανύοντας μαζί της περίπου 3.000 χλμ.

Την δημοπρασία του μοντέλου ανέλαβε ο οίκος “Silverstone Auctions” και οι εκτιμητές είχαν αναφέρει ότι η τιμή θα κυμανθεί στο εύρος 65.000-75.000 λιρών, ποσό που μεταφράζεται σε περίπου 75.000-85.000 ευρώ. Τελικά η διαδικασία ολοκληρώθηκε με το ποσό να φτάνει τις 87.750 λίρες, δηλαδή οριακά πάνω από τα 99.000 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική αγγελία.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 2λιτρος κινητήρας χωρητικότητας που αγγίζει τα 1.995 κ.εκ., φέρει δύο επικεφαλείς εκκεντροφόρους και η ισχύς φτάνει τους 215 ίππους. Η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων με 5 σχέσεις και πίσω συναντάμε διαφορικό τύπου Torsen. Στο αυτοκίνητο δεν έχει γίνει καμία απολύτως μετατροπή, ενώ συνοδεύεται με όλα τα γνήσια έγγραφα και το ιστορικό συντήρησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.