Αυτή είναι η ταχύτερη αλλαγή ελαστικών στον κόσμο! (+video)

Η Red Bull Racing απέδειξε για ακόμη μία φορά πως στην αλλαγή ελαστικών είναι... κορυφή, με την ομάδα να κάνει νέο ρεκόρ! Δείτε το στο video.

Βρείτε μας στο

Πρώτα ήταν το GP Μεγάλης Βρετανίας, στο οποίο η Red Bull Racing έκανε την ταχύτερη αλλαγή ever με χρόνο 1.88 δλ. Αυτή τη φορά η ίδια ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει την εαυτό της, κάνοντας ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, στο GP Βραζιλίας.

Ο Max Verstappen εκτός του ότι κέρδισε το Grand Prix της Βραζιλίας, μπορεί να πανηγυρίζει και για έναν άλλο λόγο, αφού έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ σε pit-stop αλλαγής τεσσάρων ελαστικών, με χρόνο 1,82”.

Στο video πιο κάτω, το οποίο προέρχεται από τον επίσημο λογαριασμό της F1 στο Twitter μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο pit-stop και την απίστευτη προσπάθεια με τον τέλειο συγχρονισμό όλης της ομάδας της Red Bull Racing.

Μάλιστα, η Red Bull Racing έχει ήδη κατακτήσει το DHL Fastest Pit Stop Award, κάτι που κατάφερε και το 2018.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr