Αυτό είναι το ανανεωμένο Volkswagen T-Cross (+video)

"Πινελιές" ανανέωσης και αναβάθμιση εξοπλισμού από την βασική έκδοση. Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο Volkswagen T-Cross...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volkswagen T-Cross

Η ώρα της ανανέωσης έφτασε για το Volkswagen T-Cross, το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα των SUV της γερμανικής εταιρείας. Πάμε να δούμε που εντοπίζονται οι αλλαγές και ασφαλώς με ποιους κινητήρες θα εξοπλίζεται.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εικόνα του μοντέλου, η Volkswagen αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ανανέωση, έχει υπάρξει μία διεύρυνση του μήκους, το οποίο φτάνει αισίως στα 4.135 χιλιοστά. Επιπλέον, στην χρωματική παλέτα προστίθενται τρεις επιλογές χρωμάτων, το Grape Yellow που βλέπετε στις οθόνες σας, το Clear Blue και το Kings Red. Αλλαγές υπάρχουν και στα φωτιστικά σώματα, με το VW T-Cross να αποκτά προαιρετικά την τεχνολογία IQ.LIGHT LED εμπρός.

Στο εσωτερικό, η σημαντικότερη αναβάθμιση αφορά στην ψηφιακή τεχνολογία του μοντέλου, το οποίο πλέον εξοπλίζεται με ψηφιακή οθόνη σε ρόλο πίνακα οργάνων από την βασική έκδοση. Το μέγεθός της διαμορφώνεται στις 8 ή 10 ίντσες. Από την άλλη, η οθόνη αφής για την ενημέρωση των επιβατών έχει μέγεθος 8 ή 9,2 ίντσες. Παράλληλα, αναβαθμίσεις υπάρχουν και στη χρήση των υλικών, με το ταμπλό να εξοπλίζεται πλέον με πιο μαλακά στην υφή υλικά.


Στη βάση της γκάμας κινητήρων του VW T-Cross εντοπίζουμε τον τρικύλινδρο 1,0 TSI με 95, 110 ή 116 ίππους. Στην κορυφή συναντάμε τον τετρακύλινδρο 1.5 TSI με 150 ίππους και στάνταρ 7αρι DSG διπλού συμπλέκτη. Οι πρώτες παραδόσεις του νέου μοντέλου αναμένονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.