Αυτό είναι το best seller μικρομεσαίο SUV στην Ελλάδα το 2022

Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε στην Ελλάδα τον μήνα που μας πέρασε και ανεβαίνει στην πρώτη θέση στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV. Ποιο μοντέλο είναι;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Επιτυχιών συνέχεια για τη Dacia, η οποία σπάει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Μετά την κορυφαία επίδοση που σημείωσε η ρουμάνικη εταιρεία σε επίπεδο πωλήσεων λιανικής το 2021, σε όλη την Ευρώπη, ήρθε και η σειρά της Ελλάδας όπου η Dacia κινήθηκε σε ιστορικό υψηλό στις ταξινομήσεις της.

Διαβάστε επίσης – Dacia Duster: Το αυτοκίνητο που εκτόξευσε την ρουμάνικη εταιρεία

Το 2021, το μερίδιο αγοράς της Dacia στην ευρωπαϊκή αγορά λιανικών πωλήσεων στα επιβατικά, έφτασε στο επίπεδο ρεκόρ του 6,2%, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Ρουμάνοι κατέκτησαν την 3η θέση στη λιανική, εξαιρώντας δηλαδή τις εταιρικές πωλήσεις.


Στην Ελλάδα, το 2022 ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για τη Dacia που σημείωσε την καλύτερη επίδοσή της στην ελληνική αγορά, τόσο σε επίπεδο συνολικών πωλήσεων, όσο και σε επίπεδο λιανικής.

Με βάση τα προκαταρκτικά στοιχεία των ταξινομήσεων, τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς η Dacia έκανε 322 ταξινομήσεις, σημειώνοντας μερίδιο ρεκόρ της τάξεως του 5,8% επί συνόλου αγοράς για να καταλάβει την 5η θέση γενικής.

Ακολουθώντας την ευρωπαϊκή δυναμική της, η Dacia στην Ελλάδα τον Ιανουάριο θριάμβευσε και στις πωλήσεις λιανικής, πετυχαίνοντας μερίδιο ρεκόρ της τάξης του 8,2% βρισκόμενη στην 3η θέση της σχετικής κατάταξης.

Διαβάστε επίσης: Το μοντέλο που “ταπείνωσε” το VW Golf για δεύτερο σερί μήνα

Βασικός πυλώνας της επιτυχίας της Dacia αποτελεί η εξαιρετική πορεία που σημειώνουν τα νέα μοντέλα της γκάμας της. Με το νέο Sandero να είναι για 5η συνεχόμενη χρονιά 1ο σε πωλήσεις λιανικής στην Ευρώπη, έχοντας παράλληλα, σκαρφαλώσει στη 2η θέση των συνολικών ευρωπαϊκών πωλήσεων το 2021, το ανανεωμένο Dacia Duster ήταν εκείνο που κέρδισε τον Έλληνα ιδιώτη οδηγό.

Το Dacia Duster παραμένει το best-seller στην κατηγορία των SUV σε πελάτες λιανικής από το 2018 στην Ευρώπη, έχοντας πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια μονάδες από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς το 2010.

Στην Ελλάδα, τον Ιανουάριο, το ανανεωμένο μικρομεσαίο SUV της ρουμάνικης εταιρείας σημείωσε 199 ταξινομήσεις, οι οποίες και το έφεραν στην πρώτη θέση της κατηγορίας του και στην 5η θέση σε συνολικές πωλήσεις.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αντιπροσωπείας, οι επιδόσεις της Dacia στη χώρα μας, αναμένεται να κινηθούν θετικά και τους επόμενους μήνες του έτους, καθώς μέσα στη χρονιά η γκάμα της ρουμάνικης εταιρείας θα εμπλουτιστεί με δύο πολύ σημαντικά νέα μοντέλα.

Το πρώτο είναι το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό Spring, που είναι σχεδιασμένο να κάνει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα όσο το δυνατόν πιο προσιτά στην καθημερινή χρήση, αλλά και το νέο 5-7θέσιο οικογενειακό Jogger, το οποίο έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των πελατών που αναζητούν άνεση, ευρυχωρία και ευκολία διαμόρφωσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.