Αυτό είναι το ιταλικό “ξαδερφάκι” του Citroen Ami

H νέα πρόταση στην κατηγορία των οχημάτων κινητικότητα του ομίλου Stellantis, έρχεται από τους Ιταλούς. Δείτε πως ονομάζεται το νέο μοντέλο της Fiat...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat Topolino

Αυτή τη στιγμή, το μικρότερο όχημα των Ιταλών είναι το Fiat 500, κάτι που σύντομα θα αλλάξει μιας και αναμένεται να προστεθεί στη γκάμα ένα ηλεκτρικό όχημα μικροκινητικότητας. Μπορεί οι πρώτες πληροφορίες να είναι ελάχιστες, αλλά έχουμε όνομα και εικόνα! Ονομάζεται Fiat Topolino και είναι αυτό που βλέπετε στην κεντρική εικόνα!

Η Fiat αναφέρει ότι η ονομασία προέρχεται από το πρώτο Fiat 500, το οποίο παράχθηκε από το 1936 έως το 1955 και έφερε την επανάσταση στον χώρο της αυτοκίνησης. Το Topolinο είναι ένα μικρό, αστικό και αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το “ξαδερφάκι” του Citroen Ami.

Η πρώτη εικόνα μας δείχνει μία σαφή προσπάθεια για την δημιουργία retro αισθητικής. Τα φωτιστικά σώματα είναι στρογγυλά, ενώ αντί για πόρτα υπάρχει ένα σκοινί. Πληροφορίες σχετικά με κινητήρα και μπαταρία δεν υπάρχουν. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να έρθουν απευθείας από το Citroen Ami.


Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το Fiat Topolino θα εξοπλίζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 8,1 ίππων, η μέγιστη ταχύτητα θα φτάνει τα 45 χλμ./ώρα και η αυτονομία θα αγγίζει τα 70 χλμ. Αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες και υπενθυμίζουμε πως το Ami οδηγείται από την ηλικία των 16 ετών στη χώρα μας, ενώ σε άλλες χώρες της Ε.Ε., όπως η Γαλλία, από τα 14 χρόνια. Κάτι τέτοιο θα ισχύει προφανώς και για το Topolino.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.