Αυτό είναι το νέο SsangYong Torres, θα το δούμε και στην Ευρώπη αλλά… (+video)

Το πρώτο μοντέλο της κορεάτικης εταιρείας που ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία. Αυτό είναι το νέο SsangYong Torres που θα έρθει και στην Ευρώπη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
SsangYong Torres

Έπειτα από μία σειρά teaser εικόνων, το νέο SsangYong Torres αποκαλύφθηκε και το μόνο σίγουρο είναι πως διαφέρει από κάθε άλλο μοντέλο της εταιρείας. Το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει μόνο στην εγχώρια αγορά της Νότιας Κορέας, αλλά θα το δούμε και στην Γηραιά Ήπειρο… αποκλειστικά σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση!

Το σκληροτράχηλο SUV της εταιρείας, ενσωματώνει για πρώτη φορά τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία “Powered by Toughness”. Βλέπουμε ένα αρκετά δυναμικό αμάξωμα με έντονα νεύρα, λεπτά φωτιστικά σώματα και crossover στοιχεία, όπως οι πλαστικές επενδύσεις στο κάτω μέρος και οι ράγες στην οροφή. Εντυπωσιακές είναι και οι ζάντες που φτάνουν σε μέγεθος έως τις 20 ίντσες. Στο εσωτερικό υπάρχουν τρεις οθόνες, μία 12,3 ιντσών για τον έλεγχο του infotainment και μία 8″ σε ρόλο πάνελ κλιματισμού, αλλά και μία σε ρόλο πίνακα οργάνων. Εντυπωσιακοί είναι και οι χώροι του νέου SsangYong Torres, με την κορεάτικη εταιρεία να ανακοινώνει 703 λτ. για τις αποσκευές, τα οποία γίνονται 1.662 με την αναδίπλωση της πίσω σειράς καθισμάτων.

Το όνομα SsangYong Torres προέρχεται από το Εθνικό Πάρκο “Torres del Paine” στην Παταγονία. Είναι γνωστό για τα υπέροχα βουνά του, τις λίμνες και τα ποτάμια, ενώ έχει χαρακτηριστεί και ως το τέλος του κόσμου. “Το Torres έρχεται να καλύψει το κενό ανάμεσα στο Korando και το Rexton”, αναφέρει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Αναφορικά με τους κινητήρες, υπάρχει πληροφορία ότι θα υπάρχει μόνο ένας turbo κινητήρας βενζίνης με χωρητικότητα 1,5 λτ., ο οποίος συνοδεύεται αποκλειστικά με αυτόματο σασμάν έξι σχέσεων. Εννοείται ότι δεν θα απουσιάζει από την γκάμα και η τετρακίνητη έκδοση.

Όσον αφορά τώρα στην ευρωπαϊκή αγορά, το νέο SsangYong Torres θα έρθει μέσα στο επόμενο έτος αποκλειστικά ως αμιγώς ηλεκτρικό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.