Αυτό είναι το “Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για το 2024

Ακόμα μία διάκριση σε διεθνή θεσμό για το μοντέλο της κορεάτικης εταιρείας! Δείτε σε ποια επιπλέον κατηγορία αναδείχθηκε ως ο μεγάλος νικητής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Kia EV9

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” που επέλεξαν οι γυναίκες για το 2024. Το ίδιο μοντέλο κατέκτησε πρόσφατα και τον τίτλο “Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για το ίδιο έτος. Ο λόγος για το αμιγώς ηλεκτρικό Kia EV9, το οποίο αποχώρησε με δύο βραβεία από τον σημαντικό διεθνή θεσμό της αυτοκίνησης.

Πιο αναλυτικά, πέρα από τον γενικό τίτλο που αναφέραμε (2024 World Car of the Year), το Kia EV9 αναδείχθηκε ταυτόχρονα και Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Όχημα για το 2024 (2024 World Electric Vehicle). Μια κριτική επιτροπή 100 δημοσιογράφων αυτοκινήτου που εκπροσωπούν 29 χώρες και μετέχουν στα World Car Awards, αναγνώρισε τον καινοτόμο σχεδιασμό, το ευρύχωρο εσωτερικό των επτά θέσεων και την ανταγωνιστική τιμή του Kia EV9.

Kia EV9 η ηλεκτρική ναυαρχίδα των Κορεατών


Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, είναι παγκοσμίως γνωστά ως η κορυφαία διάκριση της αυτοκινητοβιομηχανίας, επιβραβεύοντας αξιοσημείωτα επιτεύγματα σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη αυτοκινητοβιομηχανία. Πριν από την εκδήλωση του 2024, η Kia είχε ήδη κατακτήσει τρεις νίκες στα World Car Awards – το Telluride ως Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς και το Soul EV ως Παγκόσμιο Αστικό Αυτοκίνητο το 2020, μαζί με το Kia EV6 GT που κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου Επιδόσεων της Χρονιάς το 2023.

Το EV9 διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων και διατίθεται τόσο σε εξαθέσια όσο και σε τυπική επταθέσια διάταξη. Για την ώρα είναι ένα από τα μοναδικά διαθέσιμα επταθέσια EV της αγοράς. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το Panoramic Wide Display που αποτελείται από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, μια οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 12,3 ιντσών και ένα πάνελ κλιματισμού 5,3 ιντσών.

Kia EV9 η ηλεκτρική ναυαρχίδα των Κορεατών

Με δύο διαφορετικά συστήματα κίνησης
Το Kia EV9 διατίθεται είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση. Και οι δύο εκδόσεις φέρουν τέταρτης γενιάς μπαταρία της Kia ενεργειακής χωρητικότητας 99,8 kWh. Η πισωκίνητη έκδοση (RWD) έχει κινητήρα 203 ίππων με μέγιστη ροπή 350 Nm. Με τελική ταχύτητα τα 185 χλμ./ώρα, αυτή η έκδοση χρειάζεται για τα 0-100 χλμ./ώρα 9,4 δευτερόλεπτα και προσφέρει αυτονομία έως και 563 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το WLTP.

Kia EV9 περισσότερες λεπτομέρειες

Η τετρακίνητη έκδοση (AWD) συνδυάζει δύο ηλεκτροκινητήρες 191 ίππων έκαστος με μέγιστη συνδυαστική ροπή 600 Nm για τη βασική έκδοση και 700 Nm για την έκδοση GT-line. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 200 χλμ.ώρα και για τη βασική έκδοση τα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε έξι δευτερόλεπτα, ενώ η GT-line ή η αναβαθμισμένη βασική έκδοση χρειάζεται 5,3 δεύτερα. Οι εκδόσεις AWD προσφέρουν εκτιμώμενη κατά WLTP ηλεκτρική αυτονομία έως 512 χλμ. για την έκδοση Baseline και έως 505 χλμ. για την GT-Line.

Πηγή: worldcarawards.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.